Ionuţ Dolănescu, decizie dură. Ce va face dacă va trebui să stea iar în casă din cauza pandemiei EXCLUSIV

Alexandru Catalan 20.09.2021, 18:18
Ionuţ Dolănescu, decizie dură. Ce va face dacă va trebui să stea iar în casă din cauza pandemiei EXCLUSIV

Ionuţ Dolănescu, 49 de ani, pare cât se poate de hotărât în privința planurilor sale.. Dacă autorităţile din România vor decide o nouă perioadă de lockdown, atunci îşi va lua soţia şi cei trei copii şi vor pleca pe un alt continent, în Statele Unite, acolo unde deţin şi cetăţenie, şi proprietăţi imobiliare.

Își duce zilnic copiii la școală

“Decizia mea este aproape luată. Dacă ne aşteaptă o nouă perioadă de stat în casă, atunci îmi iau soţia şi copiii şi mă întorc în Statele Unite. Voi îmbina utilul cu plăcutul, fiindcă oricum am acolo nişte proprietăţi de a căror stare de lucru trebuie să mă mai interesez şi eu”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

Fiul regretatului Ion Dolănescu şi al Mariei Ciobanu se mândreşte foarte tare cu familia sa. Doiniţa şi Ionuţ sunt împreună de mai bine de 14 ani şi au trei copii minunaţi împreună, doi băieţi şi o fată, toţi pasionaţi de muzică. Atât de mult încât în fiecare dimineaţă de când a început noul an şcolar toată lumea se trezeşte la şapte şi merge la şcoală.

“Nu sunt un tată model, dar îmi place să-i însoţesc la şcoală, în fiecare zi. Îi duc şi-i aduc. Nu contează că mă culc mult după miezul nopţii, uneori, din cauza vreunei obligaţii, a doua zi dimineaţă, e clar, mă trezesc să-mi duc copiii la şcoală”, precizează el.

Pe urmele părinților

Vlad, 12 ani şi jumătate şi Ioana, 10 ani, sunt atraşi de pian şi de vioară, dar şi mezinul casei, Iancu Marian Nicolae, pare foarte atras de ideea de a studia pianul, in ciuda celor doar şase anişori şi jumătate câţi numără.

Ionuţ Dolănescu spune că s-a interesat deja în Statele Unite despre evoluţia pandemiei şi toate datele primite avantajează clar opţiunea de a opta pentru o nouă şedere pe tărâmul american.

“Am vorbit deja cu nişte amici de acolo şi situaţia e mult mai relaxată. Inclusiv autorităţile par ceva mai relaxate, dar şi oamenii, în general. Am o casă în oraşul Orlando, dar şi alte proprietăţi. Iar Disneyland e destul de aproape, ca şi alte zone turistice, aşa că copiii nu vor duce lipsă nici de distracţie, nici de şcoală!”, mai spune el.

Ionuţ Dolănescu, decizie dură. Ce va face dacă va trebui să stea iar în casă din cauza pandemiei
Ionuţ Dolănescu, alături de cei dragi inimii sale, Maria Ciobanu, mama sa, Doiniţa, soţia, şi cei trei copii, Vlad, Ioana şi Iancu

Maria Ciobanu se întoarce în America

Pe de altă parte, Ionuţ Dolănescu mai spune că o întoarcere, fie ea şi limitată în timp, în Florida, l-ar aduce mai aproape şi de mama sa, Maria Ciobanu, dar şi de sora sa, Camelia. Cele două locuiesc foarte aproape, în Los Angeles.

“Aş fi doar la şase ore de zbor şi de mama, şi de sora mea, aşa că totul pare să încline balanţa spre această variantă. Mai ales că mama urmează să se întoarcă, undeva la începutul lunii octombrie şi ea în Statele Unite ale Americii, fiindcă clima de acolo e mult mai potrivită pentru ea”, adaugă el.

În plus, perioada pe care ar putea-o petrece peste ocean va coincide cu cea de reparare a casei de pe strada Caimatei, fosta reşedinţă a îndrăgitului Ion Dolănescu, în care fiul său are acum dreptul să locuiască după ce s-a judecat mai mulţi ani pentru soarta acesteia, cu fratele său mai mic, Dragoş Dolănescu.

Urmăriți Impact.ro și pe