Ioniță de la Clejani, reacție surprinzătoare despre cel mai nou scandal în care este implicată fiica sa. Ce a dezvăluit despre Margherita

Iancu Andreea 16.09.2020, 20:47
Ioniță de la Clejani, reacție surprinzătoare despre cel mai nou scandal în care este implicată fiica sa. Ce a dezvăluit despre Margherita

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani lovește din nou. Margherita a fost din nou implicată într-un scandal. Tatăl său a avut o reacție neașteptată în privința situației în care se află tânăra.

Margherita de la Clejani, parte într-un nou scandal

Astăzi, fiica Clejanilor a fost implicată într-un conflict de proporții. În urma acestuia, Margherita s-a ales cu dosar penal pe numele său. Totul ar fi pornit de la faptul că două dintre angajatele unei companii de imobiliare din București ar fi fost agresate de către tânăra vedetă, potrivit gandul.ro. Astfel, polițiștii au luat act de faptele tinerei, care a amenințat, lovit și a acționat violent în prezența femeilor.

Se pare că magazinul de croitorie al Margheritei se află în proximitatea unei firme de imobiliare. Aici tânăra obișnuia să meargă întrucât a beneficiat de serviciile companiei pentru cumpărarea unui apartament. Din păcate, de data aceasta, discuțiile dintre Margherita și angajatele din imobiliare au degenerat. Potrivit libertatea.ro, tânăra ar fi zgâriat-o pe una dintre ele, iar celeilalte i-a adresat amenințări.

”Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, ar fi strigat fiica Clejanilor, potrivit sursei citate.

Margherita de la Clejani, implicată într-un nou scandal
Margherita de la Clejani, implicată într-un nou scandal

Reacția lui Ioniță de la Clejani, în urma scandalului

Conflictul a fost semnalat de către angajate la numărul de urgență 112. Astfel, polițiștii au venit la fața locului, însă Margherita nu a mai fost de găsit. Conform comunicatului emis de Poliția Capitalei, Margherita s-ar putea alege cu dosar penal pentru amenințare, lovire și violențe. Anchetatorii urmează să analizeze imaginile camerelor de luat vederi. De asemenea, tânăra urmează să fie chemată pentru declarații privind incidentul.

”La data de 16 septembrie, în jurul orei 14:00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”.

Pe de altă parte, Ioniță, tatăl Margăi, a fost contactat de Libertatea pentru a obține o reacție în urma scandalului.

”Nu există nici o știre de presă. N-a fost nici o ceartă acolo, ce dosar penal?”, a fost mesajul lui Ioniță de la Clejani.

Din păcate, tânăra nu se află la prima abatere. Margherita din Clejani a mai fost părtașa unui scandal, după ce pe 23 mai a provocat un accident rutier, aflându-se sub influența substanțelor stupefiante, conform unui comunicat al Poliției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...