Ion Țiriac o dă de gol pe Simona Halep, în privința mașinilor de lux pe care le are. Miliardarul a spus tot: „E mult mai inteligent”

Andrei Cezar 04.10.2021, 11:33
Ion Țiriac o dă de gol pe Simona Halep, în privința mașinilor de lux pe care le are. Miliardarul a spus tot: „E mult mai inteligent”

Ion Țiriac a dat-o de gol pe Simona Halep cu privire la mașinile pe care le are. Omul de afaceri, un colecționar al autovehiculelor de lux, a povestit cum a reușit sportiva română să strângă un număr impresionant de bolizi de lux datorită participării la unele turenee.

Ion Țiriac a povestit cum a primit Simona Halep mai multe mașini de lux

Simona Halep îi calcă întru totul pe urme lui Ion Țiriac. Fiind managerul ei din umbră, miliardarul a călăuzit-o pe sportiva din Constanța către un drum de succes și în afaceri. Simona a împrumutat de la celebrul miliardar și o mai veche pasiune de-a lui: cea pentru mașinile de lux. Simona Halep este posesoarea unei colecții întregi de astfel de autovehicule, iar una dintre mărcile preferate ale sportivei este Porsche.

Fostul lider WTA a primit din partea celebrului constructor german mai multe bijuterii pe roți, datorită faptului că a participat la unele turnee din postura de juctoare aflată în Top 10. Ion Țiriac a dezvăluit că Simona Halep nu avândut niciuna din mașinile Porsche pe care le-a primit cadou în decursul carierei.

Pe lângă premii, mai iei o garanție care te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: ‘Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale’.

Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce! Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul, le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500″, a povestit Ion Țiriac la un eveniment în care și-a prezentat cea mai nouă achiziție, un Porsche 911 Targa 4S, evaluat la aproximativ 200.000 de dolari.

Ion Tiriac o da de gol pe Simona Halep, in privinta masinilor de lux pe care le are. Miliardarul a spus tot: „E mult mai inteligent”
Ion Tiriac o da de gol pe Simona Halep, in privinta masinilor de lux pe care le are. Miliardarul a spus tot: „E mult mai inteligent”

Simona Halep, locul 4 în topul celor mai bogate tenismene all-time

Ion Țiriac a vorbit recent și despre banii pe care i-a câștigat Simona Halep în cariera sa. Chiar dacă sportiva se află pe locul patru all-time într-un top al jucătoarelor de tenis cu cele mai mari câștiguri, omul de afaceri este de părere că dacă Simona ar fi reprezentat o altă țară pe plan sportiv, ar fi câștigat cu mult mai mulți bani decât are acum în contruri.

Un jucător de tenis, mă refer la superstaruri, câștigă pe teren maximum 20%. Restul câștigă în afara terenului. De ce câștigă Federer de trei ori mai mult decât Djokovic? Pentru că Federer e deja unul care nu mai are națiune. Nadal e într-o țară bună, dar Spania nu e nici Germania, nu e nici Italia, nici Anglia, nici Franța, nici Statele Unite.

Halep….Vai de mine și de mine, 37 de milioane, 40 de milioane (n.a. – bani câștigați din tenis). Dacă era din una dintre țările astea cinci, probabil că avea aceste 40 de milioane, dar mai avea încă 160 de milioane în plus. Ea a făcut mai mult pe teren decât în afara terenului”, a spus Ion Țiriac.

Urmăriți Impact.ro și pe