Ion Țiriac n-a mai suportat și l-a ”tăvălit” pe CTP. Ce a putut să-i spună, în direct la televiziune

Stan Filon / 09.01.2021, 09:55
Ion Țiriac n-a mai suportat și l-a ”tăvălit” pe CTP. Ce a putut să-i spună, în direct la televiziune

Cristian Tudor Popescu a iscat adevărate scandaluri în România, prin afirmațiile făcute. Multe personaje din țara noastră au fost luate în vizor de celebrul jurnalist, printre care și Simona Halep și Ion Țiriac. Jurnalistul a vorbit despre relația pe care o au cei doi și despre care nu s-a declarat mulțumit deloc.

Ion Țiriac, replică dură pentru Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a spus chiar că relația dintre Ion Țiriac și Simona nu face bine tenisului campioanei noastre, fără a da mai multe detalii. Această declarație l-a mâhnit pe Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, care, de altfel, îl admiră pe celebrul jurnalist.

”Ar fi bine să nu mai aibă atâta influență asupra ei. Nu cred că relația lui Țiriac cu Simona e în folosul tenisului ei, sper ca prezența lui Cahill să o diminueze”, spunea Cristian Tudor Popescu.

Ion Tiriac, replica dura pentru Cristian Tudor Popescu
Ion Tiriac, replica dura pentru Cristian Tudor Popescu

”Nu știam că e specialist și în tenis. A câștigat Wimbledonul? ”

Replica lui Ion Țiriac nu s-a lăsat deloc așteptată. Fostul tenismen i-a explicat jurnalistului, dar și întregii țări, care este, de fapt relația pe care o are cu fostul număr 1 WTA.

”Probabil are dreptate domnul Cristian Tudor Popescu. Nu știam că e specialist și în tenis. A câștigat Wimbledonul? Să fie sănătos domnul Popescu. Ce pot să vă spun e că eu am o relație cu Simona Halep, care nu e cea mai normală.

Nu e cea mai normală, pentru că e aceeași relație pe care am avut-o cu toată lumea, și cu Becker (n.r. – Boris Becker), și cu toți… Nefiind dependent de un jucător, chiar dacă aș oficial ceva cu Halep, antrenorul ei, managerul ei sau altceva, ar fi aceeași situație cu mine. Nu sunt dependent de treaba asta. La tenis, nu poți să ai antrenor, nici manager și nici altceva”, a replicat Ion Țiriac.

”Să stea liniștit”

După ce Simona Halep a câștigat Wimbledon, Ion Țiriac i-a transmis un alt mesaj lui Cristian Tudor Popescu, prin care i-a transmis că poate sta liniștit.

”Simona Halep ne-a făcut un cadou extraordinar, care e mai prețios decât o medalie olimpică. Îi transmit domnului Cristian Tudor Popescu, pe care eu îl apreciez foarte mult, să stea liniștit, pentru că suntem atât de departe de Halep, încât el nici nu-și poate închipui”, a mai adăugat Ion Țiriac, potrivit Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI