Ioana Simion, din nou cu gândul la divorț. Obiceiul lui Ilie Năstase care o scoate din minți. „Nu prea mai e căsătorie asta”

Stan Filon 08.12.2022, 09:57

Ioana Simion pare să fi ajuns la capătul răbdării și se gândește din nou la divorțul de Ilie Năstase. Focoasa brunetă s-a decis să vorbească deschis despre mariajul alături de cel mai iubit tenismen român al tuturor timpurilor, iar veștile nu sunt deloc bune pentru fanii respectivului cuplu.

Ioana Simion, din nou cu gândul la divorț

Căsnicia lui Ilie Năstase cu Ioana Simion atârnă de un fir de ață. Cei doi locuiesc separat deja de mai bine de două luni, iar fostul sportiv și-a acuzat partenera de viață chiar că nu ar fi plecat cu mâna goală, ci cu vreo două milioane de euro. Ioana Simion a negat totul și a spus chiar că cel care a părăsit căminul conjugal ar fi fost chiar Ilie Năstase.

Ei bine, Ioana Simion a decis să vorbească deschis despre mariajul său cu Ilie Năstase, mariaj care, spune ea, nici nu prea mai există. A recunoscut că nu a mai vorbit de ceva timp cu Ilie Năstase și nici nu știe exact unde locuiește acesta și cu cine.

Ioana Simion, din nou cu gandul la divort
Ioana Simion, din nou cu gandul la divort

„Ilie primește tot felul de telefoane noaptea!”

„Nu mai locuim împreună cam de două luni așa. Ilie stă acum într-un apartament, cu fratele lui, cu șoferul lui, el știe. Eu mi-am dorit întotdeauna să locuim împreună, dar, iată, că nu s-a putut. Eu stau în apartamentul meu. De când cu episodul acela urât, când am sunat la 112, știți voi, eu am încercat să-mi iau un apartament ca să pot fugi acolo, în caz de se întâmplă ceva. Am luat frica”, a declarat Ioana Simion pentru click.ro.

Bruneta a povestit și cam cum se scurgeau zilele alături de Ilie Năstase. A recunoscut că, de fapt stătea mai mult singură acasă, deoarece Ilie Năstase pleacă dimineața și se mai întoarce noaptea târziu.

„Ilie primește tot felul de telefoane noaptea! Da oricum, el de felul lui, nu prea stă pe acasă! Se îmbracă dimineața și pleacă și mai vine noaptea târziu! Da, Ilie este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta. Eu am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie așa cum e el, cu ciudățeniile lui. Atunci când nu mai există comunicare cu celălalt partener, când unul stă mai mult singur, cum e cazul meu, se duce totul de râpă, nu?! Nu prea mai e căsătorie asta!

„Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea”

Am stat până acum că am zis sa fiu om, să aibă și el pe cineva în caz că, Doamne ferește, i se întâmplă ceva! Are o vârstă totuși! I-am și zis: Ilie, nu mai bea! Și acum mă trezesc eu prin poze marea băutoare?! Hai să fim serioși! Am și eu familie care vede așa ceva, îi afectează astfel de scandaluri!”, a mai precizat încă soția lui Ilie Năstase.

Bruneta a avut un mesaj pentru Ilie Năstase, însă a adus vorba și despre divorț. „Să-l țină Dumnezeu sănătos și să-i lumineze mintea! Eu le duc pe toate, ca de obicei, dar, sincer, nu știu cât o să mai rezist în situația asta! Eu iubesc simplitatea! Văd altfel căsătoria! Nu-mi place sa fiu târâtă în mocirlă! O să vedem cu divorțul…”, a conchis bruneta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...