Ioana Năstase radiază de fericire în plin scandal cu soțul. Unde a fost surprinsă, lângă București

Stan Filon 22.11.2022, 15:35

Ioana Năstase radiază de fericire, în plin scandal cu soțul său, celebrul Ilie Năstase. Fostul tenismen a acuzat-o pe brunetă că a plecat de acasă și nu a făcut-o cu mâna goală, ci a luat cu ea nu mai puțin de două milioane de euro, focoasa brunetă stă numai pe la cumpărături, după cum a fost surprinsă de paparazzy Playtech Știri.

Ioana Năstase radiază de fericire în plin scandal cu soțul

Este din nou scandal în cuplul Ioana și Ilie Năstase. Cei doi soți sunt la cuțite și se pare că s-au despărțit din nou. Ilie Năstase a spus chiar că nu mai știe nimic de soția sa, după ce aceasta a părăsit căminul conjugal, de unde ar fi plecat cu două milioane de euro.

Ilie Năstase a amintit de cele două milioane de euro și atunci când a fost prins băut la volan. A spus atunci că a fost „turnat” de cineva, care a chemat poliția. Cu această ocazie, fostul tenismen a spus că nu este normal să fie urmărit așa și a spus că soția sa a plecat cu două milioane de euro și dacă era urmărită, cineva putea să-i facă rău. La rândul ei, bruneta spune că cel care a plecat fără să spună unde a fost chiar Ilie Năstase, care și-ar fi luat câteva lucruri într-o geantă și ar fi plecat put și simplu.

Ioana Nastase radiaza de fericire in plin scandal cu sotul
Ioana Nastase radiaza de fericire in plin scandal cu sotul

Cei doi soți se acuză reciproc

Ei bine, bruneta se pare că nu suferă prea mult după separarea de partenerul ei de viață. Ioana Năstase a fost surprinsă recent la cumpărături, de paparazzy Playtech Știri. Ioana Năstase și-a cumpărat mai multe ținute de la un magazin exclusivist. A ales să se îmbrace elegant, într-o rochie mulată, care i-a pus în evidență trupul, dar mai ales picioarele. Și-a așezat cumpărăturile în bolidul de un sfert de milion de euro și s-a făcut nevăzută. După ce a fost acuzată de Ilie Năstase că ar fi plecat cu două milioane de euro, bruneta a ținut să facă câteva precizări, pe Facebook.

„În primul rând, țin să va anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul că nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu.

În cursul zilei de marți, soțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fără să-mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța. Ilie, obișnuia să plece de acasă o perioada de câteva zile, fără ca acesta să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a scris ea pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...