EXCLUSIV

Ioana Marcu, apariţie de senzaţie. Cum arată iubita lui Ciprian Marica după ce a născut doi copii

Nicu Stan 05.04.2021, 13:21

Ioana Marcu, apariţie de senzaţie. Cum arată iubita lui Ciprian Marica după ce a născut doi copii. Paparazzi Impact au surprins-o pe frumoasa vedetă prin București.

Ioana Marcu, suprinsă de paparazzi prin București. De cine era însoțită iubita lui Ciprian Marica

Ioana Marcu, apariţie de senzaţie pe străzile din Capitală. Cum arată iubita lui Ciprian Marica după ce a născut doi copii și a pus capac unui scandal imens, după ce fotbalistul a fost surprins într-un hotel cu amanta.

Ioana Marcu i-a dăruit lui Ciprian Marica doi băieţi superbi. După ce a născut, Ioana Marcu a revenit la trupul de manechin pe care aceasta îl avea înainte de naștere. Astfel, paparazii Impact au surprins-o pe frumoasa Ioana alături de cei doi băieţi mergând în vizită la nişte prieteni în zona Iancu Nicolae din București.

Ioana Marica surprinsa de paparazii Impact prin Bucuresti (3)

Ioana și Marica, un cuplu fericit la un an de la scandalul cu amanta

La aproape un an de la incidentul Ciprian Marica, în prosop, pe holul hotelului unde era cu amanta, Ioana și celebrul fotbalist au dat o nouă șansă relației lor. Ioana a trecut peste situația stânjenitoare și se bucură de viața sa de familie. La ultima apariție Ioana Marcu și-a afișat silueta de invidiat scoasă în evidență de o ținută răvășitoare.

Ioana Marcu a purtat o ținută casual, compusă dintr-o pereche de blugi, care veneau mulați pe corp, o geacă de primăvară deschisă la culoare, totul asortat cu o pereche de adidași albi. Astfel, vedeta a întors toate privirile pe unde a trecut, indiferent că trecătorii erau femei sau bărbați. De asemenea, băieții lui Ciprian Marica au mers la prietenii de familie pe trotinete. Cel mai mic avea o motocicletă-totinetă. Aceasta din urmă avea formă de motocicletă, dar se mișca cu ajutorul picioarelor, ca și o trotinetă.

Ciprian Marica, surprins cu soția unui prieten la hotel

Tot ce se poate ca Iona Marcu și băieții săi să fi mers la ziua vreunui alt copil, întrucât vedeta ducea în mâini două pungi ce păreau fi de cadouri.

Ciprian Marica a fost protagonistul unui scandal imens după ce au apărut în presă fotografii cu el într-un hotel din Cluj, alături de amanta sa, Ana, o femeie măritată, și cu doi copii. Videoul a fost filmat chiar de către Florin Muntean, chiar soțul amantei lui Marica, care era și prieten cu fostul mare fotbalist. Pentru că a și-a recunoscut escapada amoroasă și chiar și-a cerut scuze public familiei sale, Ciprian Marica a reușit să se împace cu iubita sa, Ioana Marcu.

Urmăriți Impact.ro și pe