Ioana Dichiseanu spune că a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei. Pe cine nu o să ierte niciodată

Stan Filon 15.05.2022, 08:36
Ioana Dichiseanu spune că a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei. Pe cine nu o să ierte niciodată

Ioana Dichiseanu a făcut acuzații grave la un an de la moartea tatălui său, marele actor Ion Dichiseanu! Fiica regretatului actor spune că știe cine este de vină pentru moartea tatălui său și va trăi toată viața cu această durere în suflet. Ioana nu a vrut să-i întineze memoria marelui artist prin tribunale, așa că a ales să nu facă nimic în acest sens, deși s-a gândit de multe ori să-și facă dreptate cu mâna sa.

Ioana Dichiseanu a găsit vinovatul pentru moartea tatălui ei

Ion Dichiseanu a murit pe data de 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca, după câteva luni de internare. A suferit o infecție foarte puternică la plămâni, care într-un final i-a adus moartea. La aproape un an de la moartea actorului, fiica sa rupe tăcerea și spune că a rămas cu o durere imensă în suflet, deoarece știe cine se face vinovat pentru moartea părintelui său.

Ioana Dichiseanu a mărturisit că s-a gândit de multe ori să-și facă dreptate cu mâna ei, însă de fiecare dată s-a gândit la copilul său, așa că a renunțat de fiecare dată la orice plan. Nici la instanță nu a vrut să apeleze, deoarece nu a vrut ca memoria tatălui său să fie întinată prin tribunale.

Ioana Dichiseanu a gasit vinovatul pentru moartea tatalui ei
Ioana Dichiseanu a gasit vinovatul pentru moartea tatalui ei

Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici.

M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mărturisit Ioana Dichiseanu, pentru Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...