Invitatul care a uimit-o pe Denise Rifai cu declaraţiile făcute. A rămas fără replică, mai rar aşa ceva

Ana Anitoiu, Gabriel Peneș 29.01.2022, 08:10
Invitatul care a uimit-o pe Denise Rifai cu declaraţiile făcute. A rămas fără replică, mai rar aşa ceva

Denise Rifai a fost uimită de răspunsurile pe care le-a primit de la un invitat în emisiunea ei de la Kanal D. Realizatoarea TV a stat față-n față cu o personalitate din lumea sportului din România care nu s-a sfiit să-i spună adevărul mai puțin plăcut ascuns în spatele camerelor, în drumului către succes.

Cine este invitatul care a uimit-o pe Denise Rifai

În ediția de duminică, 30 ianuarie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, realizatoarea TV o va avea invitată pe multipla campioană olimpică, mondială și europeană, gimnasta Sandra Izbașa. În ciuda unei accidentări grave, ea a luptat să ajungă din nou pe podium.

Sandra Izbașa s-a retras din competiții la vârsta de 24 de ani și a devenit antrenor la Clubul sportiv al Armatei Steaua. Ea este și cea mai tânără sportivă care a primit gradul de locotenent. Ulterior a fost înaintată în grad și a devenit căpitan.

Invitatul care a uimit-o pe Denise Rifai cu declaratiile facute
Sandra Izbasa

Cum a uimit-o pe Denise Rifai

În cadrul emisiunii, Sandra Izbașa va trebui să răspundă mai multor întrebări directe, precum: „Te-a ajutat frumusețea?”; „Ai fost bătută de antrenori?”, „De ce a dispărut aurul din gimnastica românească?”, „Ești încrezută?”, „De ce nu există prietenie între gimnaste?” și „Te-a trădat corpul?”.

„Era normal ca și corpul meu să cedeze la un moment dat… M-am hrănit doar cu apă în ultimele zile…”, a fost unul dintre răspunsurile pe care le-a dat Sandra Izbașa, făcând referire la sacrificiile pe care a trebuit să le facă pentru succesul ei în sport.

Denise Rifai, despre obiceiurile la care nu vrea să renunțe

Denise Rifai nu s-a ferit să facă și ea dezvăluiri din viața personală, de-a lungul timpului. Realizatoarea de televiziune a spus, de exemplu, la ce obiceiuri refuză să renunțe, în contextul în care acestea fac parte din ritualul ei de îngrijire.

„Nu renunț la saună, masaj și plimbări. (Sfatul ei pentru femei, n.r.) Să nu mănânce sărat, să nu punem nimic altceva în mâncare. Cine suportă sauna, e importantă sauna hammam, pentru purificare. Și creme, pentru hidratare”, a spus Denise Rifai.

Realizatoare TV consideră că cea mai importantă regulă pentru frumusețe este legată de îngrijirea pielii, deoarece aceasta arată sănătatea corpului. Bijuteriile și hainele sunt de abia pe locul al doilea.

După împlinirea unui an de la prima ediție a emisiunii sale de la Kanal D, Denise Rifai s-a fotografiat într-o ipostază diferită. Realizatoarea a îmbrăcat o rochie cu animal print, despre care consideră că este foarte atrăgător, iar cu această ocazie a precizat că din punctul ei de vedere femeile trebuie neapărat să poarte parfum și pantofi cu toc.

Urmăriți Impact.ro și pe