Întrebarea pe care Violeta i-a pus-o Andreei Marin după divorţul de Ştefan Bănică. Vedeta a rămas fără cuvinte: “Nu trebuie să rămână așa”

Andreea Bisinicu 19.06.2021, 12:53

Andreea Marin, dezvăluiri incredibile despre divorțul ei de artistul Ștefan Bănică. Fosta Zână a Surprizelor a povestit, cu puțin timp în urmă, ce reacție a avut fiica ei Violeta atunci când a aflat că părinții ei divorțează și nu vor mai locui împreună. Reacția fetei a impresionat-o pe divă. Ce a întrebat-o Violeta pe mama ei.

Întrebarea pe care Violeta i-a pus-o Andreei Marin după divorţul de Ştefan Bănică

În anii 2010, Andreea Marin și Ștefan Bănică formau unul dintre cele mai celebre și apreciate cupluri din showbizul românesc. S-au iubit, s-au căsătorit dar nimeni nu se aștepta ca povestea lor de iubire să ia sfârșit la doar câțiva ani de mariaj. Cu toate acestea, cel mai frumos și important lucru rezultat din căsnicia celor două vedete este fructul iubirii lor, Violeta.

Fiica Zânei avea o vârstă destul de fragedă atunci când părinții ei au divorțat, iar Andreea Marin a povestit, recent, cum a reacționat Violeta atunci când a aflat că mama și tatăl ei nu vor mai locui sub același acoperiș. Cu toate acestea, prezentatoarea TV susține că Violeta, acum fiind o adolescentă de 14 ani, a fost un copil matur care a înțeles situația:

„Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea.

Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, a declarat, recent, diva Andreea Marin la un post de televiziune.

Andreea, alături de fiica sa, Violeta
Andreea, alături de fiica sa, Violeta

Ce i-a spus Violeta Andreei Marin, imediat după divorțul de Ștefan Bănică

Andreea Marin este cât se poate de mândră de fiica ei, Violeta, pe care o consideră o adolescentă extrem de responsabilă și echilibrată, deși are încă o vârstă fragedă. Cu toate acestea, vedeta s-a emoționat când și-a amintit ce i-a spus fata ei imediat după ce a aflat că părinții ei nu vor mai fi căsătoriți. Violeta și-a asigurat mama că mereu va fi alături de ea și că fericirea părintelui ei este o prioritate în viața tinerei:

„Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”. Prin asta mi-a arătat că ea mă vede așa cum sunt, în esența mea.

Și eu i-am replicat: „Mami, te rog frumos, acum nu-mi e gândul la asta! Nu mai vreau să mă gândesc, sunt toată numai a ta!”. Moment la care ea mi-a răspuns… „Mami, te rog frumos! Dacă e drăguț, și mie o să-mi placă!”. Deci a fost foarte simpatică! A întors așa… într-o normalitate, totul! Pentru că e firesc – tu, ca părinte, îți faci probleme pentru felul în care gândește sau simte copilul tău. E normal să fie așa!”, a mai declarat Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI