Întrebarea care l-a făcut pe Ibrahimovic să plângă de față cu toată lumea. Imaginile fac înconjurul lumii

Stan Filon, Aurora Popa 23.03.2021, 15:36
Întrebarea care l-a făcut pe Ibrahimovic să plângă de față cu toată lumea. Imaginile fac înconjurul lumii

Atacantul lui AC Milan Zlatan Ibrahimovic a revenit la echipa națională a Suediei și chiar a plâns în timpul conferinței de presă. Imaginile cu Ibrahimovic în lacrimi au făcut înconjurul lumii. Întrebarea care i-a fost pusă a atras un munte de emoții.

Întrebarea care l-a făcut pe Ibrahimovic să plângă

Zlatan Ibrahimovic a decis s se întoarcă la naționala Suediei, după o absență de 5 ani. Spune că se simte foarte în formă, iar faptul că se află din nou la naționala Suediei nu este numele său, ci simplul fapt că merită să fie acolo. Se simte cel mai bun fotbalist din lume, dar recunoaște că trebuie s-o demonstreze pe teren.

Ibrahimovic a dezvăluit cum a decurs întâlnirea sa cu Andersson de la începutul acestui an pentru a discuta despre revenirea sa la echipa națională: ”Ne-am întâlnit pentru prima dată, singuri într-o cameră și am vorbit despre tot. A fost o întâlnire pozitivă în care ne-am confruntat ideile unul cu celălalt și, în cele din urmă, am ales ceea ce era mai bine pentru Suedia.

”Sunt doar o piesă dintr-un puzzle”

Amândoi știm ce este mai bine pentru echipa națională și astăzi mă aflu aici în fața voastră. Dacă sunt aici, nu sunt pentru că mă numesc Zlatan Ibrahimovic, ci pentru că merit să fiu aici. Tot ce am făcut înainte nu înseamnă nimic. Mă simt în formă, vreau să fiu implicat și simt că mai pot să îmi aduc contribuția la echipa națională”.

Ibrahimovic a ținut apoi să adauge: ”Sunt doar o piesă dintr-un puzzle. Dacă mă întrebi, sunt cel mai bun din lume, dar asta nu ajută aici. Vreau doar să pun experiența mea la dispoziția echipei și i-am promis antrenorului că voi fi decisiv, dar acum trebuie să demonstrez asta pe teren”, a spus Ibra.

Întrebat cum a reacționat familia sa atunci când le-a spus că va juca din nou pentru naționala Suediei, Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 39 de ani, a izbucnit în lacrimi. A recunoscut că fiul său cel mic a izbucnit în lacrimi atunci când tatăl său a plecat de-acasă. ”Vincent a plâns cu adevărat când l-am părăsit. Dar acum este în regulă”, a spus Ibrahimovic.

Ajuns la 39 de ani, Zlatan Ibrahimovic va juca pentru țara sa pentru prima dată după 5 ani, săptămâna aceasta, când Suedia va întâlni Kosovo și Georgia în două meciuri de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Urmăriți Impact.ro și pe