Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi ouă. Iată ce se prevestește

Daria Petrescu 29.07.2020, 10:22
Interpretarea viselor: ce înseamnă când visezi ouă. Iată ce se prevestește

Puțini sunt cei care își folosesc visele ca sprijin pentru înțelegerea propriei persoane, chiar dacă a trecut un secol de la publicarea Interpretării viselor. Cu toate astea, se spune că niciun vis nu este întâmplător sau banal. Fiecare obiect sau persoană care ne apare în vis ar putea semnifica ceva. De exemplu oul. Acesta poate semnifica anumite lucruri importante, în funcție de forma în care îți apare în vis. Iată ce înseamnă când visezi ouă.

Oul este simbolul faptelor

Oul poate semnifica foarte multe lucruri. De exemplu, este simbolul faptelor, al prosperității și al rezultatelor neașteptate. Se spune că oul din visul tău semnifică unire, contopire și fecundație. Asta înseamnă că totul este legat de latura umană. Aștepți vești, cum ar fi venirea pe lume a unui copil sau despre plănuirea unei nunți. Ouăle semnifică bogăție și și belșug, iar starea ta economică va fi mai bună.

Cum interpretezi ouăle stricate în vis

Ouăle stricate în vis semnifică probleme pe care le vei avea în viața reală. În funcție de mirosul înțepătăr pe care îl simți în vis, cu atât problemele sunt mai grave și încâlcite. Vei avea parte de oameni cu un character urât, care te vor dezamăgi și îți vor strica ziua bună pe care o aveai. În cazul în care lucrezi la proiecte importante, este foarte posibil ca aceastea să ia o întorsătură neașteptată.

Ouăle în vis au numeroase interpretări
Ouăle în vis au numeroase interpretări ( foto: zenivers.ro)

Ce înseamnă când visezi ouă prăjite

Atunci când visezi ouă prăjite, înseamnă că ai o atitudine rezervată față de cei din jurul tău. Nu te mai simți în largul tău și prefer să fii singur. Preferi să lucrezi de acasă și îți este greu să te integrezi într-un grup.  Cu toate astea, rezultatul ar putea fi altul decât cel așteptat de tine și asta pentru că nu poți rezolva lucrurile doar de unul singur.

Ce reprezintă ouăle roşii în vis?

Vei avea parte de o zi agitate, cu certuri și discuții aprinse, în cazul în care visezi ouă roșii. Culoarea ouălor este extrem de importantă. Ești un om care nu se simte înțeles de cel care îi este aproape. Ouăle roșii reprezintă capacitatea ta de a te sacrifice pentru binele celor din jur.

Cele mai întâlnite situaţii în care apar ouăle în vis

coji de ouă –  o rudă apropiată s-ar putea îmbolnăvi şi cu greu ar supravieţui acestei boli

dai bani mulţi pe ouă –ai o reputaţie bună şi o popularitate imensă în societatea în care trăieşti

ouă de argint –înseamnă că vei avea probleme juridice, vei lupta în procese. Se par însă că  vei ieşi câștigător

ouă de aur –îţi pierzi averea. Vei fi nevoit să înveţi să trăieşti cu mai puţin

fierbi ouă –îţi faci planuri mari, concise şi bine structurate

ouă vopsite –  petreceri şi veselie

iei ouă din cuib – este semn că vei planifica o nuntă cu un partener pe care nu-l iubeşti, potrivit timpul.md.

Urmăriți Impact.ro și pe