Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, înșelată de soț de 83 de ori. S-a prins de-abia după divorț

Luiza Moldovan 21.05.2020, 19:59

Saveta Bogdan. O viață spectaculoasă. Un fel de Tina Turner a muzicii populare românești. A fost bătută, înșelată, amenințată, părăsită.

Cum să înșeli de 80 și ceva de ori într-un mariaj. Secretele Savetei Bogdan

Prima iubire a devenit și primul soț. L-a cunoscut când avea 16 ani. La o vârstă atât de fragedă, firește că părinții ei n-au fost de acord cu relația lor, așa că Saveta Bogdan a fugit de acasă. Nu după mult timp, s-au căsătorit. După nuntă, viața ei a devenit un calvar. Bărbatul ei a devenit foarte gelos și agresiv. Din cauza geloziei, nu o mai lăsa să cânte, a început să bea și s-o lovească.

Mariajul lor a durat doar cinci ani. Saveta Bogdan a suferit în tăcere, dar a reușit să scape de el. A divorțat.

A urmat un alt mariaj. Căsnicia lor a durat 30 de ani. Au avut și un copil. Nici acum nu a fost fericită. Odată, într-un acces de furie, acesta a lovit-o atât de rău, încât, în cădere, s-a lovit de cheile de la șifonier, care i-au intrat în cap. I-au provocat o leziune serioasă.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, înșelată de soț de 83 de ori. S-a prins de-abia după divorț INQUAM/ Octav Ganea

Al doilea, violent și-i plăceau femeile

Dar cel de-al doilea soț nu era doar violent. Îi plăceau femeile. Mult. Iată ce povestește artista:

 “A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”

Acum, Saveta Bogdan are 73 de ani. Și-a găsit adevărata dragoste, iar gelozia nu mai există. Nici violența. Se pare că, totuși, există și povești de iubire cu final fericit!

Urmăriți Impact.ro și pe