Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, înșelată de soț de 83 de ori. S-a prins de-abia după divorț

Povestea incredibilă a Savetei Bogdan

Saveta Bogdan. O viață spectaculoasă. Un fel de Tina Turner a muzicii populare românești. A fost bătută, înșelată, amenințată, părăsită.

Cum să înșeli de 80 și ceva de ori într-un mariaj. Secretele Savetei Bogdan

Prima iubire a devenit și primul soț. L-a cunoscut când avea 16 ani. La o vârstă atât de fragedă, firește că părinții ei n-au fost de acord cu relația lor, așa că Saveta Bogdan a fugit de acasă. Nu după mult timp, s-au căsătorit. După nuntă, viața ei a devenit un calvar. Bărbatul ei a devenit foarte gelos și agresiv. Din cauza geloziei, nu o mai lăsa să cânte, a început să bea și s-o lovească.

Mariajul lor a durat doar cinci ani. Saveta Bogdan a suferit în tăcere, dar a reușit să scape de el. A divorțat.

A urmat un alt mariaj. Căsnicia lor a durat 30 de ani. Au avut și un copil. Nici acum nu a fost fericită. Odată, într-un acces de furie, acesta a lovit-o atât de rău, încât, în cădere, s-a lovit de cheile de la șifonier, care i-au intrat în cap. I-au provocat o leziune serioasă.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan, înșelată de soț de 83 de ori. S-a prins de-abia după divorț INQUAM/ Octav Ganea

Al doilea, violent și-i plăceau femeile

Dar cel de-al doilea soț nu era doar violent. Îi plăceau femeile. Mult. Iată ce povestește artista:

 “A doua căsătorie a fost mai proastă decât prima. M-am căsătorit din dragoste cu acest om. El era un tip foarte deștept. Avea ASE-ul terminat, știa șapte limbi străine, dar avea o funcție mare, motiv pentru care femeile profitau să își rezolve problemele. Noi am divorțat dup 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei, numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”

Acum, Saveta Bogdan are 73 de ani. Și-a găsit adevărata dragoste, iar gelozia nu mai există. Nici violența. Se pare că, totuși, există și povești de iubire cu final fericit!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI