Înțelegerea nebănuită dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Ce riscă cei doi să piardă în cazul unui scandal uriaș

Redacția IMPACT 07.04.2020, 12:55
Înțelegerea nebănuită dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Ce riscă cei doi să piardă în cazul unui scandal uriaș

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut o înțelegere nebănuită, atunci când au fost de acord să se împace. Cei doi au statutul de foști soți, dar în prezent sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de altul. După ce și-au mai acordat o nouă șansă, aceștia au decis să petreacă și perioada de izolare la domiciliu, tot împreună.

Înțelegerea nebănuită dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat după un mariaj răsunător și un divorț similar, încheiat la notar. Totuși, ei se iubesc mai mult ca oricând și au decis să se împace, dar nu fără a stabili înainte un nou set de reguli. Ambii foști soți au decis să nu își mai pună bețe în roate unul altuia, ca până acum.

Înțelegerea nebănuită dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Ce riscă cei doi să piardă în cazul unui scandal uriaș
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat pe 10 martie, dar s-au împăcat la scurt timp

Ce riscă cei doi foști soți să piardă, în cazul unui nou scandal

Pentru că până nu demult relația lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, dintre care unele chiar în fața camerelor de filmat, cei doi au decis să pună punct unor astfel de conflicte, în mod public. De aceea, în acest sens, cei doi au semnat un contract de confidențialitate. Potrivit acestui act, indiferent dacă viața îi va aduce din nou la cuțite sau nu, ei nu mai pot vorbi în public unul despre celălalt.

Totodată, același act de confidențialitate pe care cei doi l-au semnat mai presupune și că cel care va greși în această relație, va fi nevoit ăs plătească, potrivit cancan.ro. În prezent, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își petrec perioada de izolare la domiciliu, impusă de perioada stării de urgență, la Mediaș. Este locul din care omul de afaceri este originar și în unde deține o vilă foarte luxoasă.

„Sunt niște clauze care vor trebui păstrate reciproc. Nu o să mai vorbim unul de celălalt, a fost o condiție de a ei, nu o să mai afișăm public detalii despre celălalt, altfel celălalt plătește o anumită sumă de bani. Întâlnirea a fost bazată pe chestia cu procesul și tribunalul. Mașina este proprietatea ei și totul este legal! În contract am specificat că are mașina plătită, dar acum am reglementat clauzele exact așa cum sunt. Iar referitor la dragoste, nu le poate stabili niciun notar”, a susținut Alex Bodi, în urmă cu câteva zile, într-o emisiune TV.

Urmăriți Impact.ro și pe