Insula Iubirii, luni – 26 august. Moment decisiv pentru cuplurile din emisiunea de la Antena 1

Ioana Nechifor 26.08.2019, 10:58
Insula Iubirii, luni – 26 august. Moment decisiv pentru cuplurile din emisiunea de la Antena 1

Au venit împreună pe Insula Iubirii, dar rămâne de văzut dacă vor pleca tot împreună. Luni, 26 august, într-un nou episod al emisiunii, pe care Antena 1 îl va difuza, se iau decizii importante, urmând ca telespectatorii să afle care sunt cuplurile care vor părăsi în aceeași formulă, în care s-au înscris la reality show,  Thailanda.

Insula Iubirii, luni – 26 august: Încep ultimele ceremonii de Bonfire

În episodul emisiunii Insula Iubirii, pe care telespectatorii îl vor vedea luni – 26 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, se vor anunța decizii importante privind cuplurile care au venit să-și testeze relația în cadrul acestui show.

Astfel, în cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, concurenții vor fi nevoiți să se pregătească pentru întâlnirea cu persoana cu care au plecat din România.

Ce cupluri vor părăsi Insula Iubirii împreună
Ce cupluri vor părăsi Insula Iubirii împreună

Aceștia vor avea parte de confruntarea finală înainte de a părăsi insula, după 20 de zile petrecute pe resorturi diferite alături de ispite.

Primul cuplu pus față în față este format din Denisa și Adrian

Așadar, după ce au petrecut aproape trei săptămâni, în locuri diferite din Thailanda, cuplurile ajung din nou fața în față pentru a trage concluziile finale.

Părăsesc sau nu împreună Insula Iubirii? Aceasta este întrebarea, la care telespectatorii urmează să descopere răspunsul.

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de cinci ani în spate.

Decizii importante pentru cuplurile de pe Insula Iubirii
Decizii importante pentru cuplurile de pe Insula Iubirii

Cei doi vor fi puși față în față și vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: „Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?„.

Se regăsesc ei printre cuplurile a căror relație va merge mai departe? Care va fi reacția celor doi, dar și cum vor alege să plece din Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe