Inna, primele declarații după ce a primit inelul de logodnă de 100.000 de euro. Cum îl alintă acum pe viitorul soț

Andrei Simion 06.01.2023, 17:37

Inna a făcut primele declarații după ce a primit un inel de logodnă în valoare de 100.000 de euro. Partenerul ei a cerut-o în căsătorie înainte de Revelion. Vedeta a dezvăluit cum îl alintă acum pe viitorul ei soț.

Inna, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie

Inna a dezvăluit că nu se aștepta ca rapperul Deliric să o ceară în căsătorie și că momentul a fost unul special. Cântăreața în vârstă de 36 de ani a publicat pe rețelele sociale o fotografie cu inelul de logodnă de lux pe care l-a primit de la artist.

„Nu m-am așteptat să fiu cerută în căsătorie, a fost total neașteptat și sunt foarte fericită! Toto m-a cerut înainte de Revelion, a fost un moment special, iar inelul a fost o surpriză plăcută, este inelul visurilor mele, arată așa cum mi-am imaginat. E un inel deosebit și pentru că Toto s-a implicat 100% în tot procesul realizării lui.”, a declarat, Inna, conform Mediaflux.ro, dezvăluind că își alintă logodnicul „Toto”.

Pe ce isi cheltuie Inna banii. Artista nu se zgraceste deloc, a recunoscut care este cel mai scump obiect pe care si l-a cumparat
Inna

Inna, despre logodnicul ei

În urmă cu ceva timp, Inna, care obișnuiește să fie discretă cu privire la viața ei personală, a spus că Deliric o susține foarte mult și că a avut parte de ajutorul lui, în special în perioadele dificile prin care a trecut, cum a fost cea a pandemiei de coronavirus.

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el”, a spus cântăreața Inna, la Antena Stars.

Inna a mai spus de curând că anul 2020 i-a adus satisfacție pe plan profesional, având peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Artista a urcat pentru prima dată pe scena de la Tomorrowland cu Timmy Trumpet, Dmitri Vegas și Like Mike în fața a 200.000 de oameni. În plus, a cântat la Londra, pe scena The Electric Ballroom, unde în trecut au performat artiști de top, precum U2, Red Hot Chili Peppers, Muse și Prince.

Urmăriți Impact.ro și pe