Inna, ipostaze indecente pentru fani. S-a îmbrăcat sumar și a renunțat la inhibiții VIDEO

Beatrice Dumitru 20.02.2023, 17:45

Inna traversează una dintre cele mai fericite perioade din viața sa. Artista este angrenată în multe proiecte pe plan profesional, dar și pe plan personal totul îi merge foarte bine. Ea a fost cerută în căsătorie și este gata să devină și mamă. Dar până la acel moment, Inna a renunțat la inhibiții și s-a filmat în ipostaze indecente pe care le-a arătat fanilor săi pe rețelele de socializare.

Cum s-a filmat Inna

Inna este una dintre cele mai bine cotate artiste din România cu multe concerte peste hotare, dar și cu melodii în topurile internaționale. Și pe plan personal anul a început cum nu se poate mai bine pentru artistă, ea fiind cerută în căsătorie de iubitul său, rapperul Deliric, cu care este împreună de patru ani. Aceștia nu au stabilit încă data nunții, dar își doresc să devină părinți.

Până la acel moment, Inna a încins internetul cu un clip în care apare în ipostaze indecente. Artista a lăsat inhibiile deoparte, s-a îmbrăcat sumar și a dansat pentru fanii săi de pe rețelele de socializare. Artista cu peste trei milioane de admiratori pe Istagram a primit multe aprecieri și complimente.

Inna, ipostaze indecente pentru fani. S-a îmbrăcat sumar și a renunțat la inhibiții VIDEO
Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Inna, planuri pentru 2023

Inna a reușit să atragă atenția tuturor și în decembrie anul trecut, când a încins imaginația fanilor cu o fotografie publicată pe Instagram de la un shooting unde a pozat fără lenjerie intimă. Artista a avut extensii de păr foarte lungi, în partea de sus a purtat o pelerină neagră, iar zona intimă a fost acoperită cu mâinile.

Inna are planuri mari pentru anul 2023. Ea a spus că vrea să lanseze cât mai multă muzică pentru că a lucrat în studio și urmează și alte sesiuni, dar nu vor lipsi nici călătoriile. Acesea vor fi multe la număr pentru că are concerte deja stabilite, dar și pentru că îi place să fie mereu în mișcare, „să descopăr locuri noi din lume, să mă bucur de experiențe”.

Cât despre nunta cu Deliric, Inna a mărturisit că pentru ea nu a fost niciodată atât de importantă căsătoria în sine, cât modul în care „îți construiești relația cu cel de lângă tine, să existe iubire, comunicare, bucuria de a fi împreună”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...