Inna, apariție de senzație la plajă. Cântăreața s-a pozat cu posteriorul la vedere, iar fanii au sărit cu comentariile FOTO

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 14:54
Inna, apariție de senzație la plajă. Cântăreața s-a pozat cu posteriorul la vedere, iar fanii au sărit cu comentariile FOTO

Inna, apariție de senzație la plajă. Cântăreața s-a pozat cu posteriorul la vedere iar fanii au sărit cu comentariile. Cât de norocos poate fi Deliric. Cum arată Inna în costum de baie.

Inna s-a pozat cu posteriorul la vedere. Cât de fierbinte arată artista

Wow, Inna, tu ești? Cât de bine arată faimoasa artistă în costum de baie. Care pandemie? Ce COVID-19? Frumoasa Inna se relaxează peste mări și țări, bucurându-se de soarele arzător din Dubai.

Artista nu a plecat singură, ci alături de iubitul ei Deliric, cu care formează un cuplu de câteva luni. Recent, cântăreața a postat pe contul său oficial de Instagram o fotografie în costum de baie, spre deliciul întregii suflări masculine.

Desigur, probabil că internauții nu s-au concentrat atât de tare pe costumul negru de baie, ci pe formele sculptate ale artistei.

Inna a incins internetul cu fotografia asta
Inna a incins internetul cu fotografia asta

Posteriorul bombat a captat atenția și aprecierea milioanelor de fani, care au sărit cu mii de comentarii la adresa trupului lucrat al Innei. Mai mult de atât, nici colegii săi de breaslă nu s-au putut abține de la comentarii.

„Ce bomba sexy stătea lângă mine… 🙂 Nu trebuie sa ma uit atât de insistent la mastile alea… :-)”, a scris Horia Brenciu.

„Uuuuuuu mamaaaaaa???”, a remarcat Lidia Buble.

Va fi cea mai apreciată poza a ta. Simt eu!”, a completat Codin Maticiuc

„Aiiii ✌️❤️”, a exclamat Mihaela Rădulescu.

„Am dat Like de 2 ori ?♥️??”, a ținut să specifice Jorge.

Artisti din Romania au complimentat-o pe bruneta pentru formele voluptoase
Artisti din Romania au complimentat-o pe bruneta pentru formele voluptoase

Ce reacție a avut Deliric, iubitul Innei, la postarea artistei

Iubitul Innei nu a putut sta deoparte. Artistul a comentat, la fotografiei cântăreței, să aibă grijă de atacurile rechinilor, gluma care face referire la posteriorul apetisant al brunetei.

Nici el nu s-a lăsat mai prejos și a postat, pe contul său de Instagram, o imagine care nu mai are nevoie de nicio descriere. Este evident că este foarte îndrăgostit de iubita lui și nu-și poate ține mâinile departe de ea.

Deliric nu-si poate tine mainile departe de iubita lui, Inna
Deliric nu-si poate tine mainile departe de iubita lui, Inna

Inna a fost logodită cu alt băiat, înainte de a fi cu Deliric

În luna august a acestui an, Inna, care preferă să fie discretă în privința vieții ei personale, a confirmat că are o relație amoroasă cu Deliric.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume”, a adăugat ea, într-un alt interviu

Anterior relației cu Deliric, Inna a mărturisit că a fost cerută în căsătorie și a acceptat, dar nu a mai făcut nunta.

”Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi.”, a spus Inna, într-un interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe