Ingredientul preferat de Mirela Vaida pentru pizza de casă. Vedeta a dezvăluit rețeta pe care o pregătește în familie

Stan Filon 26.06.2022, 14:38

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Își împarte viața perfect între profesii: cea de prezentatoare și cea de mamă, care este cea mai importantă. Vedeta de televiziune are trei copii și petrece destul de mult timp în bucătărie, deoarece vrea ca cei mici să mânânce bine și sănătos, așa că împărtășește de multe ori rețetele pe care le face cu următorii săi de pe rețelele sociale.

Ingredientul preferat de Mirela Vaida pentru pizza de casă

Mirela Vaida este o gospodină desăvârșită, nu de puține ori împărtășind cu următorii săi de pe rețelele sociale rețete tradiționale. Gătește ciorbe și mâncăruri tradiționale pentru cei trei copii ai săi, însă în acest weekend a avut poftă de pizza, așa că a trecut imediat la treabă. Prezentatoarea de televiziune le-a spus fanilor săi pas cu pas cum face ea pizza de casă, pe care copiii o adoră, chiar dacă are un ingredient pe care unii nu l-ar dori pe pizza lor. Ei bine, vedeta îl folosește din plin, după cum chiar ea a recunoscut. Prezentatoare a început cu blatul de pizza, pe care îl face destul de simplu, dar care arată fantastic.

„Am învățat de la voi data trecută că nu am voie să mai pun sarea cu drojdia. Bine. Atunci pun sarea, o presar așa prin făină, așa mi-ați spus. Facem blatul de pizza exact cum fac blatul de pâine. Eu am avut drojdie granulată și am dizolvat-o în apă, o pun într-un kilogram de făină. Eu pun cam 50 de grame de drojdie la 1 kilogram de făină. Acum pun un pic de apă minerală. Pun un pic de lapte. O să pun două sau trei linguri de iaurt grecesc. Îl frământăm bine și îl lăsăm la dospit”, a explicat Mirela Vaida.

Ingredientul preferat de Mirela Vaida pentru pizza de casa
Ingredientul preferat de Mirela Vaida pentru pizza de casa

„Mie îmi place ceapa”

Mirela Vaida a lăsat aluatul la dospit timp de aproape 30 de minute, timp în care s-a apucat să taie ingredientele pe care le va pune peste blatul de pizza. Un ingredient surpriză este ceapa din abundență.

„E aproape gata crescut aluatul, mă apuc să tai ingredientele. Eu am luam niște mozarella, cașcaval, am pus un pic de telemea sărată, ciuperci, am scos sâmburii din măsline, am niște șuncă și niște bacon, și ceapă multă. Mie îmi place ceapa. Bineînțeles, sosul de roșii pe care o să îl pun pe blat, și un pic de parmezan la final, sare și piper după gust”, a mai spus Mirela Vaida.

Vedeta de televiziune a tapetat tava în care urma să pună pizza, după care a pus alatul și a adăugat ingredientele. A lăsat pizza la cutor timp de aproximativ 35 de minute, după care a scos-o și i-a impresionat pe toți fanii săi cu pizza de casă a la Mirela Vaida. Între timp, vedeta a copt și o frumusețe de pâine!

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...