Informațiile care aruncă în aer ancheta Caracal! Ce apare în raportul anchetatorilor despre Dincă

Alexandra Chivu 16.12.2019, 10:37
Informațiile care aruncă în aer ancheta Caracal! Ce apare în raportul anchetatorilor despre Dincă

Cazul Caracal, noi informații. Ancheta este în desfășurare. Ce apare în raportul anchetatorilor despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției fetelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Informații care aruncă în aer ancheta Caracal. Ce apare în raportul anchetatorilor despre Dincă

Zilele precedente s-au purtat 60 de ore de audieri și analize până când Gheorghe Dincă să cedeze. Omul care l-a făcut pe inculpat să dea cărțile pe față a vorbit pentru Digi 24 despre cât de complicat a fost să intre în lumea lui, dar și cum s-a ajuns la momentul în care presupusul criminal să izbucnească în lacrimi. Este vorba despre psihologul criminalist Dorin Dumitran, școlit la FBI, care a interogat zeci de criminali în cariera sa. Despre interogatoriu, expertul spune că s-a simțit ca la duel. De altfel, la aceeași concluzie a ajuns și ofițerul care i-a analizat comportamentul inculpatului. Conform acestuia, ”Alexandra Măceșanu a salvat viața altor fete, pentru că Dincă ar fi continuat să ucidă”.

Informațiile care aruncă în aer ancheta Caracal! Ce apare în raportul anchetatorilor despre Dincă
Gheprghe Dincă, la reconstituirea crimelor

În cele 100 de pagini are raportului, citat de ȘtirileProTV, suspectul în cazul Caracal este descris drept sadic și dezechilibrat emoțional. De asemenea, din raportul de expertiză psihologică depus la dosar se trage concluzia că acesta a avut un plan macabru. Scopul lui era să își țină cât mai mult victimele în viață, pentru a le folosi ca obiecte pentru plăcerile sale carnale. Drept dovadă, din spusele expertului, stă faptul că bărbatul nu a fost mișcat de faptul că Luiza a refuzat să mănânce în cele patru zile în care a fost ținută sechestrată.

Țintele ofițerului în cazul lui Gheorghe Dincă

Expertul a avut trei obiective în vedere. Primul a fost să îi determine profilul psihologului, urmată de starea psihică în momentul comiterii faptelor și stabilitatea comportamentală. Ofițerul care a întocmit raportul a recunoscut că acest caz a fost unul dintre cele mai dificile din cariera sa, presupusul criminal al celor două tinere din Caracal dovedindu-se extrem de rezistent și manipulator.

Urmăriți Impact.ro și pe