Informații noi în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre părinții Alexandrei Măceșanu și Gheorghe Dincă: „Îmi venea să-l omor”

Redacția IMPACT 19.02.2020, 13:12
Informații noi în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre părinții Alexandrei Măceșanu și Gheorghe Dincă: „Îmi venea să-l omor”

Judecătorii  de la Curtea de Apel Craiova au respins marți cererea familiei Alexandrei Măceșanu de a strămuta dosarul Caracal la Mehedinți.  Tot marți a avut loc o întrevdere între Gheorghe Dincă și rudele fetei dispărute din Caracal.

Confruntarea dintre Dincă și părinții Alexandrei Măceșanu

Dosarul „Caracal” rămâne la Tribunalul Olt. Judecătorii din Dolj au respins, marţi, ca nefondată cererea familiei Alexandrei Măceşeanu de a strămuta dosarul la Mehedinţi, scrie Mediafax.

“Respinge, ca nefondată, cererea de strămutare formulată de petenţii Măceşanu Tudoriţa şi Măceşanu Ion. Obligă pe fiecare petent la câte 25 lei cheltuieli judiciare avansate de stat”, se precizează  în decizia instanţei.

La tribunal, părinții Alexandrei Măceșanu s-a întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă. Prezenți în sala de judecată, Tudoriţa şi Ion Măceşanu au dat ochii cu așa zisul Monstrul din Caracal, care a avenit aranjat și bărbierit în fața magistraților.

 

„Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a spus Ion Măceşanu, potrivit Pro TV.

În ceea ce privește strămutarea dosarului, tatăl fetei dispărute a făcut apel la credință, spunând că „Poate că judecătorul se gândeşte şi el că are copii şi îl vede Dumnezeu dacă cumva face greşeli”.

„Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a spus avocatul familiei Măceşanu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe