Informații noi despre scandalul Anamaria Prodan- Laurențiu Reghecampf. De ce ar fi sărit gardul antrenorul

Stan Filon 29.09.2022, 13:35
Informații noi despre scandalul Anamaria Prodan- Laurențiu Reghecampf. De ce ar fi sărit gardul antrenorul

Acum s-a aflat ce a scos-o din minți pe Anamaria Prodan, înainte ca celebra impresară să se ia la bătaie cu soțul său, chiar în stradă. Un prieten de-al Anamariei Prodan a fost invitat într-o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre ce s-a întâmplat cu câteva minute înainte ca scandalul să izbucnească. Acesta a explicat și ce îi arăta Anamaria Prodan soțului său pe telefon.

Informații noi despre scandalul Anamaria Prodan- Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite. Relația dintre ei este una extrem de tensionată și nu pare că își va mai reveni vreodată, nici măcar de dragul copilului pe care îl au împreună. Un prieten de-al Anamariei Prodan a fost invitat într-o emisiunea de televiziune, unde a vorbit despre motivul pentru care cei doi s-au bătut în plină stradă.

Andreas Stavarache a spus că Anamaria Prodan s-a enervat la culme când a auzit că Laurențiu Reghecampf a venit să-și viziteze copilul, însă a ales să sară gardul pentru a intra în curte. Mai mult, bărbatul spune că Bebe nici nu a vrut să vorbească cu tatăl său.

Informatii noi despre scandalul Anamaria Prodan- Laurentiu Reghecampf
Informatii noi despre scandalul Anamaria Prodan- Laurentiu Reghecampf

Reghecampf ar fi intrat în curte, dar nu pe poartă

„Ea, de fapt, a fost foarte deranjată, am înțeles de la ea, că a sărit gardul ca să vorbească cu Bebe. Bebe nu voia să vorbească cu tatăl lui. (…) Din câte am înțeles, el a trecut pe la nașii lor, probabil că a băut. (…) Am înțeles că a intrat în casă și nici măcar nu a sunat-o. Cred că nu s-ar fi supărat dacă ar fi sunat, dacă ar fi căutat o altă modalitate. (…) Ea a venit repede acasă și a ajuns la discuția din stradă, ea arătându-i cum i-a stricat imaginea. (…) Îi arăta toate știrile care apar și îl roagă să divorțeze”, a spus Andreas Stavarache la Antena 1.

Bărbatul susține că Anamaria Prodan îi arăta lui Laurențiu Reghecampf știri legate de ei, care nu le fac deloc onoare și spune că femeia l-ar fi rugat în nenumărate rânduri să divorțeze mai repede, pentru a pune capăt acestei povești. Ei bine, după ce a văzut știrile, celebrul antrenor ar fi avut o ieșire nervoasă și a urmat schimbul de pumni la care a asistat o țară întreagă.

Anamaria Prodan se teme pentru viața ei

„Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau. Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (…) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune că trăiește cu frică în această privință și chiar se teme pentru viața ei. Ea se teme ca fostul său partener de viață să nu vină băut și să facă cine știe ce nenorocire, deși s-a văzut pe imagini că Anamaria Prodan știe să riposteze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...