Informații în exclusivitate despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca! Ce se întâmplă cu artista la 78 de ani

Alexandra Andrei 01.04.2020, 12:57
Informații în exclusivitate despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca! Ce se întâmplă cu artista la 78 de ani

Pandemia de coronavirus și instaurarea stării de urgență în România au dat peste cap planurilor tuturor artiștior din România. Ei au fost nevoiți să își anuleze concertele și să se baricadeze în casă, alături de familie. Sofia Vicoveanca se află în izolare la domiciliu de două săptămâni și mărturisește cu sinceritate că nu a mai avut o pauză atât de lungă de mulți ani.

Informații în exclusivitate despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca!

În această dimineață, în mediul online au apărut informații potrivit cărora interpreta de muzică populară, în vârstă de 78 de ani, ar fi infectată cu coronavirus. Contactată Impact.ro, aceasta a negat cu vehemență cele apărute, dorind să își liniștească fanii prin intermediul nostru.

Informații în exclusivitate despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca! Ce se întâmplă cu artista la 78 de ani
Sofia Vicoveanca are în prezent vârsta de 78 de ani, cântăreața fiind originară din zona Bucovinei

Ce se întâmplă cu artista, la 78 de ani?

“Am văzut și eu ce s-a scris. Doamne, de ce le arde unora în situația asta grea în care suntem. Totul este o minciună, eu sunt bine, sănătoasă. Am și eu o vârstă și mă tem, tocmai de aceea respect toate indicațiile. Stau în casă, scriu, citesc, ascult noile melodii și mai stau de vorbă cu fanii mei pe canalele de socializare. Celui care a scornit această mizerie, cum că aș avea coronavirus, îi transmit doar să țină cont de proverbul ăla străvechi: “Nu săpa groapa altuia pentru că ai să cazi chiar tu în ea”, a declarat interpreta de muzică populară.

Deși a ajuns la venerabila bârstă de 78 de ani, Sofia Vicoveanca nu plănuiește ca în viitorul apropiat să se lase de muzică. Înregistrează melodii pe bandă rulantă, iar după trecerea crizei cu noul virus urmează să filmeze și un videoclip. Mai mult, interpreta de muzică populară se mândrește cu faptul că are o sănătate de fier și că nu suferă de afecțiuni cornice.

“Am avut mereu grijă de mine, de alimentația mea, iar bunul Dumnezeu m-a ajutat să nu mă îmbolnăvesc”, a mai povestit Sofia Vicoveanca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...