Informații de ultimă oră de la spitalul din Milano! Cum se simte Mario Iorgulescu, după mai bine de o lună de la accidentul rutier

bogdan 18.10.2019, 11:02
Informații de ultimă oră de la spitalul din Milano! Cum se simte Mario Iorgulescu, după mai bine de o lună de la accidentul rutier

La mai bine de o lună de la accidentul rutier care l-a trimis de urgență pe Mario Iorgulescu pe mâna medicilor și în urma căruia a murit un tânăr, au apărut vești noi despre starea de sănătate a fiului șefului de la Liga Profesionistă de Fotbal. Informațiile au fost furnizat de specialiștii de la clinica din Milano, acolo unde se află internat Mario în prezent, la cererea procurorilor români.

Cum se simte Mario Iorgulescu, după mai bine de o lună de la accidentul rutier

Accidentul rutier, petrecut pe 9 septembrie, în Capitală, a fost soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani și l-a trimis pe Mario Iorgulescu de urgență la spital. Deși a reușit să scape cu viață, medicii au fost inițial rezervați, mărturisind la acea vremea că starea fiului lui Gino Iorgulescu este una critică.

De la Spitalul Elias, Mario a fost transferat ulterior la o clinică de lux din Milano, celebră pentru serviciile medicale de ultimă performanță. La cererea procurorilor români, medicii de la clinica în care se află acum internat fiului șefului de la Liga Profesionistă au furnizat informații despre evoluția acestuia.

Potrivit specialiștilor, Mario se simte mai bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mânânce. Familia este cea care îl veghează și în ciuda dosarului penal care a fost deschis pe numele lui, tânârul nu este păzit.

Deși, veștile sunt optimiste privind starea de sănătate a lui Mario, anchetatorii nu-l pot audia încă. „În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”, se arată în răspunsul medicilor de la clinica din Italia, conform antena3.ro.

Vești bune despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu!
Vești bune despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu!

Mario Iorgulescu, transferat de la Spitalul Elias la clinica din Milano

Pe 9 septembrie, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident rutier, care a curmat viața unui tânăr de 24 de ani. Din primele informații se arată faptul că Mario a fost cel care a condus pe contrasens și, în plus, se afla sub influența alcoolului și a drogurilor la volan.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și substanțelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentrație de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice și de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevăr, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, conform cotidianul. ro.

Urmăriți Impact.ro și pe