Informația momentului despre Carmen Iohannis. Un prieten a fost cel care a dat-o de gol

Badea Violeta 03.02.2023, 11:34

Este informația momentului despre Carmen Iohannis. Un bun prieten al acesteia a dat-o de gol şi a dezvăluit ce obișnuiește să facă Prima Doamnă a României în fiecare zi. Nimeni nu s-ar fi gândit la asta!

Vestea dimineții despre Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, este o familistă convinsă și o gospodină desăvârșită. De curând, un apropiat al cuplului prezidențial le-a dezvăluit românilor ce obisnuiește să facă Prima Doamnă a țării pentru soțul său.

Ei bine, în ciuda reputației sale, Carmen Iohannis preferă să gătească personal specialitățile după care se dă în vânt liderul României. Fiind soție de președinte, aceasta ar putea solicita ajutorul unui bucătar sau al unui chelner, însă actuala Primă Doamnă nici nu vrea să audă de așa ceva. Potrivit prietenului de familie, Carmen Iohannis adoră să prepare diferite rețete de mâncare și să creeze adevărate opere de artă în farfurie.

„Când vine la Sibiu, preşedintelui îi găteşte soţia lui. Nimeni altcineva. El pregăteşete salatele, iar ea se ocupa de restul preparatelor culinare.

Nu ştiu cum este la Bucureşti situaţia, dar, vă pot spune că atunci când se află la Sibiu sunt la fel ca înainte ca el să fi ocupat prima funcţia în stat. Prietenii de familie abia aşteaptă să fie invitaţi la ei la masă, deoarece Carmen este o gospodină desăvârşită” , a spus Carmen Iohannis, potrivit Spynews.ro.

Citește și Ce a remarcat Cătălin Botezatu la ținuta purtată recent de Carmen Iohannis. Designerul, nemulțumit de un detaliu al rochiei (Exclusiv)!

Carmen Iohannis 13
Carmen Iohannis 

Ce salariu primește Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este, de mai bine de patru decenii, profesoară de limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Prima Doamnă a României își iubește enorm meseria şi a ales să rămână la catedră chiar şi după ce soţul său a devenit lider al ţării.

Recent, aceasta a reușit să obțină o mărire, după ce a depus un dosar de gradație de merit pentru cinci ani, după cum arată informațiile publicate de Ministerul Educației.

Însă, chiar și așa, salariul lui Carmen Iohannis este unul extrem de modest. Prima Doamnă a României încasează lunar doar 3.735 de lei. Anual, veniturile acesteia sunt de 44.816 de lei, conform declarațiilor de avere.

Citește și Carmen Iohannis, apariție surprinzătoare în afara orelor de la catedră. Ce pasiune nebănuită are Prima Doamnă, imaginile o dau de gol!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...