Incredibil. Ce a pățit Puya când a mers să viziteze un prieten la penitenciar. Inițial a crezut că e luat la mișto de gardieni

Emanuela Pană, Anca Lupescu 25.06.2021, 16:40
Incredibil. Ce a pățit Puya când a mers să viziteze un prieten la penitenciar. Inițial a crezut că e luat la mișto de gardieni

Puya, cunoscutul interpret de muzică rap, le-a împărtășit prietenilor săi din online o experiență deloc plăcută prin care a trecut zilele acestea, când s-a decis să meargă să-și viziteze un prieten în penitenciar. Cântărețului nu i-a venit să creadă motivul pentru care a fost oprit la poarta de gardieni, crezând, inițial, că aceștia sunt puși pe glume. Mai multe detalii, în continuare.

Puya, oprit la poarta penitenciarului când vizita un prieten

Cunoscutul și îndrăgitul cântăreț, Puya, a povestit pe rețelele sociale despre ultima sa „pățanie“, când s-a gândit să facă o faptă bună și să meargă în vizită la un prieten aflat după gratii. Nu mică i-a fost mirarea când i-a fost interzis accesul în incinta penitenciarului pentru simplul fapt că… purta bermude. Da, ați citit bine!

Gardienii nu i-au permis artistului să-și viziteze prietenul întrucât era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni scurți. Mai mult, aceștia l-au trimis să-și cumpere o pereche de pantaloni lungi, pentru a putea să-și vadă prietenul.

Puya le-a arătat fanilor pantalonii cu care era îmbrăcat, încercând să scoată în evidență faptul că ținuta sa era perfect normală pentru o zi de vară. Pentru a sublinia absurditatea regulilor din penitenciar, cântărețul a spus că până și în biserică i s-ar fi permis să intre îmbrăcat astfel.

Am vrut să fac și eu o faptă bună astăzi și să merg în vizită la un prieten care este închis aici, la Penitenciarul Mioveni. Băi, ce credeți? N-ai voie să intri în bermude. Vara. M-a trimis înapoi să mă duc să îmi cumpăr pantaloni lungi. Da mă, da. N-ai voie să intri în bermude în penitenciar, la vizită. Trebuie să te duci să-ți cumperi pantaloni lungi! Ia, mă… Ăștia sunt pantalonii cu care n-ai voie să te duci la pușcărie, în vizită. Ăștia sunt. Și în biserică ai voie în bermude. Na… nu zice nimeni să vii îmbrăcat în… costum de baie. Asta este… Așa m-am îmbrăcat“, a spus Puya într-un videoclip încărcat pe rețelele sociale.

Citește și: Puya, semnal de alarmă despre 40 de cai ținuți în condiții de nedescris. Gest superb făcut de artist VIDEO

Inițial a crezut că e luat la mișto de gardieni

Siderat de cele auzite, dar dornic să își vadă amicul, Puya s-a conformat, a mers la un magazin din apropiere, și și-a cumpărat o pereche de pantaloni lungi, pentru a putea pătrunde în Penitenciarul Mioveni, acolo unde este închis prietenul său.

Puya, oprit la poarta Penitenciarului Mioveni, când vizita un prieten, pentru că purta pantaloni scurți
Puya, oprit la poarta Penitenciarului Mioveni, când vizita un prieten, pentru că purta pantaloni scurți

În halul ăsta s-a ajuns, la bătaia asta de joc, unde oamenii au ajuns să fie duși la pădure că n-au mască, să fie bătuți peste tot, să li se încalce toate drepturile posibile, pentru că oamenii au, ca să zic așa, puterea-n mână. (…) M-am dus și mi-am luat pantaloni pentru că vreau să-mi văd prietenul“, a adăugat artistul.

Totodată, cântărețul a ținut să precizeze că „trăim în lumea regulilor absurde“, unde „puterea poate să decidă absolut orice tâmpenie îi vine prin cap“. Mai mult, spune artistul, în curând „or să ne interzică și strănutul“.

Puteți vedea întregul filmuleț aici.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...