Incident în timpul funeraliilor reginei Elisabeta. Fiul regretatei suverane, huiduit în plină procesiune. Momentul surprins de camerele de filmare. VIDEO

Stan Filon 13.09.2022, 15:56
Incident în timpul funeraliilor reginei Elisabeta. Fiul regretatei suverane, huiduit în plină procesiune. Momentul surprins de camerele de filmare. VIDEO

Un incident a izbucnit în timpul funeraliilor reginei Elisabeta! Oamenii legii au fost nevoiți să intervină în timpul funeraliilor, după ce un tânăr a strigat în gura mare, întorcând toate privirile. Acesta făcea parte din mulțimea care lua parte la ceremonii, chiar când cortegiul funerar se îndrepta pe Royal Mile din Edinburgh, de la Hollyroodhouse, palatul scoțian oficial al monarhiei britanice, spre Catedrala St. Giles pentru o slujbă de comemorare.

Incident în timpul funeraliilor reginei Elisabeta

Așadar, a fost semnalat un incident la funeraliile reginei Elisabeta. Urmașii reginei mergeau în spatele sicriului mamei lor, chiar când cortegiul se îndrepta pe Royal Mile din Edinburgh, de la Hollyroodhouse, palatul scoțian oficial al monarhiei britanice, spre Catedrala St. Giles pentru o slujbă de comemorare. Liniștea a fost străpunsă însă de țipătul unui tânăr din mulțime.

Acesta l-a luat la țintă cu mesajul său chiar pe prințul Andrew, acuzat în trecut de agresiune sexuală. Tânărul respectiv a strigat către prinț: „Andrew, ești un bătrân bolnav!”. Oamenii legii au intervenit imediat și l-au reținut pe tânărul în vârstă de 22 de ani din mulțime.

Poliția a intervenit imediat

Bărbatul a fost reținut pentru încălcarea liniștii publice, a declarat pentru Sky News Poliția scoțiană, devenind cel puțin a patra arestare făcută în Marea Britanie în timpul evenimentelor funerare pentru Regina Elisabeta a II-a.

Prințul Andrew, fratele mai mic al regelui Charles al III-lea, este singurul membru din familia regală care nu poartă uniforma militară în perioada de doliu pentru regina Elisabeta a II-a. Explicația este că protocolul prevede ca doar membrii care dețin titluri militare au dreptul de a îmbrăca uniforma militară, însă ducele de York a rămas fără titlurile militare onorifice, după scandalul Jeffrey Epstein.

Prinţul Andrew, în vârstă de 59 de ani, cel de-al treilea copil al Reginei Elisabeta a II-a, a renunţat la îndatoririle sale publice după ce a recunoscut relaţiile lui de prietenie cu fostul om de afaceri Jeffrey Epsteinl, condamnat pentru viol, pedofilie şi trafic de minori şi care a murit în închisoare, după ce s-ar fi sinucis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...