Incident bizar în Ilfov. O elevă aproape a intrat în comă alcoolică, după care a fost închisă de un profesor în sala de sport

Elena Avramescu, Ștefan Olteanu 23.06.2021, 14:51
Incident bizar în Ilfov. O elevă aproape a intrat în comă alcoolică, după care a fost închisă de un profesor în sala de sport

O elevă aproape a intrat în comă alcoolică. O fată de doar 15 ani a consumat alcool în şcoală, iar după aceea ar fi fost închisă în sala de sport de un profesor, aflându-se aproape de comă alcoolică. În acest sens, polițiștii au decis să trimită dosarul Tribunalului cu propunere de declinare a competenţei către DIICOT.

O elevă aproape a intrat în comă alcoolică

În plus, colegii fetei ar fi distribuit pe telefoane imagini cu tânăra în ipostaze indecente.

În temeiul sesizării din data de 11 iunie, formulată de membri ai Consiliului de Administraţie şi mai mulţi preşedinţi de clasă, din cadrul unei instituţii de învăţământ de pe raza judeţului Ilfov, poliţiştii Staţiunii Snagov au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, a spus, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

După mai multe cercetări, poliţiştii din Snagov au hotărât să extindă cercetările cu privire la alte trei infracţiuni, cum ar fi cea de pornografie infantilă, omisiunea sesizării, dar şi act sexual cu un minor.

O eleva aproape a intrat in coma alcoolica
O eleva aproape a intrat in coma alcoolica

Având în vedere cele de mai sus, la data de 23 iunie a.c., dosarul de urmărire penală a fost înaintat Tribunalului Ilfov cu propunere de declinare a competenţei materiale către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a declarat sursa citată.

Se pare că ancheta a început după ce o fată de 15 ani, elevă în clasa a opta la o şcoală din Ciolpani, a băut alcool la școala în care învăța, împreună cu colegii, iar după aceea a fost găsită de un profesor şi închisă în sala de sport, fiind aproape în comă alcoolică. După terminarea orelor a fost lăsată să plece acasă, însă a ajuns doar până într-un parc din apropiere, unde a fost găsită de un părinte.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...