Începe colaborarea dintre armata chineză și cea rusă. Anunțul făcut de ministerul Apărării de la Beijing

Stan Filon, Cosmin Chelu 31.03.2023, 12:31
Începe colaborarea dintre armata chineză și cea rusă. Anunțul făcut de ministerul Apărării de la Beijing

Începe colaborarea dintre armata chineză și cea rusă, iar anunțul comun cu siguranță va pune în alertă întreaga planetă! Autoritățile din China au anunţat joi că sunt dispuse ca armata chineză să colaboreze cu armata rusă pentru a consolida comunicarea şi coordonarea strategică!

Începe colaborarea dintre armata chineză și cea rusă

Așadar, potrivit unui purtător de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, China a anunţat joi că armata sa este dispuse să colaboreze cu armata rusă pentru a consolida comunicarea şi coordonarea strategică, informează Reuters, citată de News.ro.

Mai exact, cele Rusia și China vor conlucra pentru a pune în aplicare iniţiativele de securitate globală, a declarat Tan Kefei, purtător de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, într-o conferinţă de presă. Tan a precizat că cele două ţări vor aprofunda „încrederea militară” şi vor proteja împreună „echitatea şi justiţia internaţională”!

Incepe colaborarea dintre armata chineza si cea rusa
Incepe colaborarea dintre armata chineza si cea rusa

China și Rusia vor proteja împreună „echitatea şi justiţia internaţională”

Oficialul chinez a mai precizat că cele două armate vor organiza în continuare patrule maritime şi aeriene comune şi exerciţii comune.

Anunțul care cu siguranță dă fiori reci Statelor Unite ale Americii intervine în condiţiile în care liderul Chinei, Xi Jinping, a vizitat recent Rusia şi s-a întâlnit cu Vladimir Putin, ocazie cu care au fost semnate mai multe documente între cele două state.

„Așa cum fiecare an începe cu primăvara, orice succes începe cu acțiuni. Avem toate motivele să ne așteptăm ca China și Rusia, tovarăși de drum în călătoria dezvoltării și reîntineririi, să aducă noi și mari contribuții la progresul uman”, a transmis președintele Chinei în ajunul vizitei la Moscova.

Vizita liderului chinez la Moscova a fost denunţată de Washington, care se teme că Beijingul ar fi tentat să ajute militar Rusia pe frontul din Ucraina, cu toate că susține că dorește pacea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...