Încep grilele de toamnă la tv. Ce pot urmări telespectatorii luni seara, 7 septembrie 2020, la PRO TV, Antena 1 și Kanal D

Iancu Andreea 07.09.2020, 15:41
Încep grilele de toamnă la tv. Ce pot urmări telespectatorii luni seara, 7 septembrie 2020, la PRO TV, Antena 1 și Kanal D

Începând de astăzi, 7 septembrie, va debuta grila de toamnă a principalelor posturi de televiziune. Astfel, telespectatorii vor revedea emisiunile preferate în forma noilor sezoane, dar și producții noi. Pro TV, Antena 1 și Kanal D au pregătit show-uri proaspete cu care își doresc să captiveze publicul.

Ce pot urmări telespectatorii posturilor Pro TV și Antena 1 în grila de toamnă

Pauza de peste vară și pandemia de coronavirus a stins luminile multor producții de televiziune. Majoritatea show-urilor și-au oprit filmările și au luat o pauză în perioada ce tocmai a trecut. Pentru că pierderile au fost semnificative, televiziunile au decis să revină în forță din această toamnă. Iată care sunt principalele producții ale posturilor concurente Pro TV și Antena 1.

În cazul televiziunii din Pache Protopopescu, ziua de 7 septembrie aduce un sezon nou din serialul „Las Fierbinți”. Iubitorii de comedie își vor da întâlnire cu personajele lor preferate de la ora 20:30, la Pro TV. Deși în mod normal serialul era difuzat în zilele de marți și joi, săptămâna aceasta va fi făcută o excepție, din pricina unui nou meci de fotbal. Naționala României va disputa un meci cu Austria, de la ora 21:45.

Pe de altă parte, la Antena 1, grila de toamnă debutează cu show-ul culinar „Chefi la cuțite”. Sezonul cu numărul 8 va aduce în prim plan un fost jurat Masterchef. Patrizia Paglieri va juriza farfuriile celor trei chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Gazda emisiunii rămâne Gina Pistol, care va prezenta show-ul de luni până miercuri, de la ora 20:30.

Serialul
Serialul „Las Fierbinți” și show-ul culinar „Chefi la cuțite” debutează în grila de toamnă

Ce programe vor difuza restul posturilor conform grilei de toamnă

În timp ce principalii rivali își încep programul de toamnă cu un serial și un show culinar, alte posturi TV continuă serialele și emisiunile cele mai urmărite de telespectatori. Astfel, Kanal D propune urmăritorilor săi un nou episod din serialul turcesc „Prețul fericirii”. Acesta urmează să fie difuzat de la 20:00. De asemenea, de la ora 22:00, telespectatorii pot urmări serialul „Patria mea ești tu”, tot la Kanal D.

Și postul Național TV prezintă un nou episod la debutul grilei de toamnă. Serialul „Dragoste și ură” va putea fi urmărit de la 20:00, în timp ce producția „Ultimul tigru shaolin” poate fi urmărită de la ora 21:00.

La Prima TV va rula filmul „Pentru Patrie” de la 20:00. De asemenea, de la ora 22:00 va rula un nou episod din „Starea Nației”, cu Dragoș Pătraru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...