Incendiu puternic în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Zeci de persoane au fost evacuate

Nicu Stan 21.07.2021, 18:32

Incendiu puternic în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Zeci de persoane au fost evacuate. Incendiul puternic a izbucnit la restaurantul din complex, astfel că pompierii s-au prezentat la stingerea lui cu nu mai puțin de 14 autospeciale.

Incendiu puternic în complexul Delfinului. Un restaurant a luat foc, zeci de persoane au fost evacuate în siguranță de pompieri

Incendiu puternic în Piaţa Delfinului din Bucureşti. Zeci de persoane au fost evacuate

Incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la complexul din Piaţa Delfinului, în Capitală, iar zeci de persoane au fost evacuate de salvatori sau au reuşit să iasă singure din clădirea în flăcări.

Incendiu la un restaurant din complexul Delfinului
Incendiu la un restaurant din complexul Delfinului

Pomperii au evacuat o parte din clienții restaurantului

Incendiu violent la un restaurant din București. Au fost evacuate 65 de persoane, în timp ce pompierii s-au delpasat la fața incidentului neferocitcu 14 autospeciale de stingere cu apa şi spumă, precum și doua echipaje SMURD.

“Incendiul este localizat. Se lucrează la lichidarea acestuia. Mai sunt mici focare în interior, nu mai sunt alte pericole, nu mai este fum de faţadă. Din fericire, niciuna dintre cele 65 de persoane nu a necesitat transportul la spital. Persoanele au fost evaluate de către echipajele medicale sosite la locul intervenţiei.

Trei echipaje medicale au fost prezente la fața locului

Trei echipaje medicale au fost prezente. Nicio persoană nu a necesitat transportul la spital. Unele persoane au fost expuse la fum. Intervenţia este încă în desfăşurare. La finalizarea acţiunilor de intervenţie vom proceda la cercetarea cauzei de incendiu”,  a declarat Marius Radu, ISU Bucureşti, în exclusivitate la Antena 3.

De asemenea, incendiul a izbucnit, conform primelor informaţii, la un restaurant din cadrul complexului din Piaţa Delfinului.

14 autospeciale au intervenit la incendiu

“Intervenim cu 14 autospeciale de stingere cu apa și spumă, 2 autoscări, o descarcerare, doua echipaje SMURD, un UTIM și Detașamentul Special de Salvatori la Piața Delfinului. Arde pe 150 metri pătrați pe o parte a complexului, cu degajari mari de fum”, arată o informare a ISU B-IF.

În total, 30 de persoane au fost salvate de pompieri, în timp ce alte 35 de persoane au reuşit să iasă singure din clădirea în care a izbucnit puternicul incendiu.

Traficul în zonă a fost restricționat

De asemenea, în urma incendiului traficul rutier în zonă a fost restricţionat de poliţişti pentru a permite autospecialelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă să intervină la fața locului incendiului.

Pompierii intervin pentru lichidarea flăcărilor, însă intervenţia este îngreunată de fumul gros.