Incendiu puternic în Mogoşoaia. Pompierii intervin în forţă cu 15 autospeciale. VIDEO

Ioana Bucur 14.08.2021, 17:36

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, în Mogoșoaia. Pompierii intervin cu 15 autospeciale pentru controlarea flăcărilor. Sistemul RO-ALERT a fost activat.

Incendiu puternic în Mogoșoaia, sâmbătă după-amiază

Populația din zonă a primit o avertizare de tip RO-ALERT, sâmbătă, ce anunța un incendiu puternic în Mogoșoaia. Din primele informații, se pare că flăcările au cuprins o hală de 2.000 de metri pătrați, unde erau depozitate piese aeronautice.

„Incendiu major produs în Mogoșoaia, strada Ceferiștilor. Degajări masive de fum. Ocoliți zona. Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona.

Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul on-line ale DSU și IGSU pentru mai multe informații și actualizări despre eveniment”, s-a transmis în mesajul RO-ALERT.

Primele informații de la ISU: „Nu sunt persoane rănite”

Pompierii au fost mobilizați imediat, la fața locului acționându-se cu 15 autospeciale pentru stingerea flăcărilor. Autoritățile au transmis că posibilitatea de propagare a focului este ridicată. Sunt degajări mari de fum, un nor dens se îndreaptă spre Capitală.

„A fost realizat dispozitiv de stingere pe cele PATRU laturi pentru a reduce riscul de extindere la alte hale învecinate, aflate în aceeaşi proprietate. Nu sunt persoane rănite”, transmite ISU.

În apropierea halei nu sunt locuințe, însă este o zonă cu vegetație deasă. Mesajul RO-ALERT recomandă oamenilor să ocolească și să evacueze zona.

Salvatorii încă nu știu dacă există victime. Cauza incendiului va fi stabilită la finalul misiunii.

Știre în curs de actualizare…

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...