Incendiu la Therme, oamenii au fost evacuaţi de urgenţă

Ioana Bucur 13.06.2021, 20:05
Incendiu la Therme, oamenii au fost evacuaţi de urgenţă

Momente de panică pentru sute de persoane, duminică după-amiază. Oamenii au fost evacuați de urgență, după ce s-a activat alarma de incendiu la Therme.

Incendiu la Therme, oamenii au fost evacuaţi de urgenţă

Ceea ce trebuia să fie o după-amiază liniștită s-a transformat într-un coșmar. Sute de persoane au fost evacuate, de urgență, duminică după-amiază, după ce s-a activat alarma de incendiu la Therme. Complexul de la ieșirea din București era plin, în momentul în care, în jurul prânzului, s-a activat alarma de incendiu. În mai puțin de cinci minute, toți cei de acolo au fost scoși din incintă și direcționați către parcarea din fața clădirii. Potrivit unor martori, personalul de acolo i-ar fi informat că un incendiu a izbucnit în subsolul complexului. Oamenii au descris și un miros puternic de ars.

La scurt timp după incident, pe pagina de Facebook a Therme a fost publicat un mesaj ce oferea informații cu privire la evenimentul de duminică după-amiază:

„Astăzi, 13 iunie 2021, în jurul orei 17:20, un echipament auxiliar din spațiul tehnic al Therme București a semnalat o supraîncălzire, incidentul minor neafectând niciun client prezent în Therme la acel moment. Pentru siguranța și confortul clienților și angajaților Therme București, conform protocolului de siguranță, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activității pentru restul zilei. Vizitatorii prezenți în complex în acel moment au fost îndrumați în mod organizat către ieșirea din complex.

Pentru disconfortul creat, toți cei prezenți la momentul menționat în complexul de relaxare și wellness vor primi în compensare din partea Therme vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară. În acest moment, defecțiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să își reia activitatea normală începând de mâine, 14 iunie, dimineața. Vizitatorii din complex care nu au intrat deja în posesia voucherelor menționate sau cărora nu li s-au returnat banii sunt invitați să trimită o copie a bonului fiscal de acces la adresa de mail [email protected], pentru a intra în posesia acestora”, au transmis reprezentanții Therme, pe Facebook.

Se redeschide Therme Bucureşti

Therme s-a redeschis pe 7 iunie

Destinația preferată de relaxare a bucureștenilor și-a redeschis porțile, după mai bine de un an. „E timpul sa iti iei revansa pentru toate ocaziile pierdute din ultimul an. Achizitioneaza biletul de acces de pe site-ul www.therme.ro si bucura-te de mii de palmieri, piscine cu apa termala si un sentiment de vacanta pe care il vei pastra cu tine pana la urmatoarea vizita la Therme. Time to relax. Time to Therme”, a fost mesajul postat recent pe pagina de Facebook a complexului.

Pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2, clienții Therme vor fi nevoiți să respecte o serie de reguli noi, încă de la intrarea în complex. Accesul va fi permis tuturor persoanelor, cu condiția să treacă de triajul epidemilolgic – temperatură corpului mai mică de 37,3 grade Celsius și istoric epidemiologic corespunzător.

Cei care vor să se bucure de câteva ore de relaxare la Therme București nu vor fi condiționați de prezentarea adeverinței de vaccinare sau a unui test Covid-19 negativ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...