Incendiu la o policlinică din județul Argeș. Pompierii din mai multe localități intervin pentru stingerea incendiului

Elena Avramescu 24.01.2022, 15:24
Incendiu la o policlinică din județul Argeș. Pompierii din mai multe localități intervin pentru stingerea incendiului

S-a dat alertă la o clinică din orașul argeșean Costești. În prezent, mai multe echipaje de pompieri din mai multe localități invervin pentru a stinge flăcările care au izbucnit la acoperiș.

Incendiu la o policlinică din județul Argeș

UPDATE 16:29 În aceste momente încă se lucrează pentru lichidarea focarelor nestinse de la nivelul acoperișului. Din informațiile până în prezent, incendiul a afectat în jur de 80 mp de acoperiș (asterială, izolație termică și tablă), iar persoanele care s-au evacuat erau într-un cabinet stomatologic. În timpul incendiului a mai ars și vegetația uscată ce se afla în spatele clădirii.

Știre inițială

„Incendiu la o policlinică din orașul argeșean Costești. Intervine Secția de Pompieri Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Spre locul evenimentului se mai deplasează o autoscară și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentele Pitești și Bradu.

Nu sunt victime, arde la nivelul acoperişului. Din primele informaţii, din interior s-au evacuat pe cont propriu 5 persoane, printre care şi 3 pacienţi”, a transmis ISU Argeș, citat de Realitatea Plus.

Incendiu la o policlinica din judetul Arges
Incendiu Arges

Din primele informații se știe că din interior s-au evacuat pe cont propriu 5 persoane, printre care și 3 pacienți. Nu s-au înregistrat victime, însă focul arde la nivelul acoperișului.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...