Incendiul izbucnit în zona Popești Leordeni a fost lichidat. Pompierii au apelat la apa dintr-o piscină din apropiere pentru stingerea flăcărilor

Stan Filon, Redacția IMPACT 07.08.2022, 16:13
Incendiul izbucnit în zona Popești Leordeni a fost lichidat. Pompierii au apelat la apa dintr-o piscină din apropiere pentru stingerea flăcărilor

Incendiu puternic în acest moment pe Șoseaua Olteniței, chiar în zona Popești-Leordeni. Locuitorii din zonă au fost alertați printr-un mesaj de tip Ro-Alert despre evenimentul periculos care are loc în apropierea lor.

Incendiu în zona Popești Leordeni

Update 16:10 – După minute bune în care s-au luptat cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul izbucnit la mansarda blocului de patru etaje din zona Popești Leordeni.

Update 15:20 – „Echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta la nivelul 3 și 4 al unui bloc de locuințe, cu degajări mari de fum. Din fericire, toate persoanele se autoevacuaseră. Până la acest moment nu sunt victime. Din fericire am avut surse de alimentare în zonă, de la un hidrant și o piscină aflate în apropiere. S-a format un dispozitiv atât din interior cât și din exteriorul blocului pentru stingerea blocului”, a declarat Ioana Blănaru, reprezentantul ISU Ilfov.

Știre inițială

„Incendiu mansarda bloc in Popesti Leordeni, cu degajare mare de fum la nivelul intregului acoperis,suprafata afectata aprox 700 mp. Actioneaza 14 autosp, 3 autoscari, 2 descarcerare, 4 smurd. S-a transmis mesaj prin sistemul RoAlert pentru informarea populatiei. Nu sunt persoane ranite”, a precizat ISU.

La fața locului au ajuns deja mai multe mașini de pompieri. Salvatorii se luptă deja cu flăcările care se pare că au cuprins mansarda unui bloc de locuințe. Flăcările s-au extins la acoperișul blocului, incendiul fiind acum pe o suprafață destul de mare.

Incendiu puternic in zona Popesti Leordeni
Incendiu puternic in zona Popesti Leordeni

Locuitorii din popești Leordeni, informați printr-un mesaj RO-Alert

Oamenii au fost informați prin Ro-Alert să evite zona respectivă, unde a izbucnit incendiul, pentru a lăsa loc salvatorilor să intervină. De asemenea, oamenii au fost informați să închidă ferestrele, pentru a evita contactul cu fumul.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...