Incendiu în Timișoara. Mansarda unui bloc a ars ca o torță, duminică dimineața. Zeci de oameni au fost evacuați

Ioana Bucur 13.03.2022, 08:40
Incendiu în Timișoara. Mansarda unui bloc a ars ca o torță, duminică dimineața. Zeci de oameni au fost evacuați

Un incendiu de proporții a izbucnit, în primele ore al zilei de duminică, în Timișoara. Mansarda unui bloc din cartierul Complexul Studenţesc a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului au ajuns 11 autospeciale trimise de ISU. În jur de 60 de persoane au fost evacuate din clădire.

Incendiu în Timișoara. Mansarda unui bloc a ars ca o torță

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţă, la mansarda unui bloc de patru etaje din cartierul Complexul Studenţesc, din Timişoara, flăcările afectând o suprafață de aproape 1.300 de metri pătrați.

Potrivit informațiilor transmise de ISU Timiș, incendiul a fost stins, în jurul orei 08:12, pompierii urmând să înceapă acțiunea de identificare a focarelor ascunse şi înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Primul apel a fost făcut la ora 06:73, la fața locului fiind trimise 11 autospeciale de stingere, două autoscari, cinci echipaje SMURD, două SAJ, patru ofiţeri, 56 subofiţeri”

„La ora 06:37, am fost informati de producerea unui incendiu la mansarda unui bloc de patru etaje pe strada Mehadia, nr 12, Timişoara. Au fost alertate Detaşamentul 1 şi Detaşamentul 2, acestea deplasându-se cu toate forţele la locul intervenţiei. Incendiul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 1300 mp.

Primele echipaje ajunse la faţa locului au costituit echipe de căutare salvare, acestea evacuând un număr de aproximativ 60 de persoane. La ora 07:00 a fost activată grupa operativă.

În urma informaţiilor primite de la echipajele din teren, au fost alertate echipaje de la toate subunităţiile ISU. Intervin două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, 11 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 5 echipaje SMURD, 2 SAJ, 4 ofiţeri, 56 subofiţeri”, transmite ISU Timiş.

Incendiu în Timișoara. Mansarda unui bloc a ars ca o torță, duminică dimineața. Zeci de oameni au fost evacuați

Doi adulți și trei copii au ajuns la spital în urma deratizării dintr-un bloc în Timișoara

Pe 17 februarie, pompierii de la ISU Timiș au fost solicitați, joi, în jurul orei 14, la o intoxicație cu insecticid pe str. Aștrilor nr. 24 din Timișoara. ISU Timiș a anunțat că, după ce a fost făcută o dezinsecție într-un apartament, doi adulți și trei copii au intrat în locuință, potrivit debanat.ro.

Echipajele ajunse la fața locului au ventilat camerele apartamentului și apartamentele învecinate. În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice.

Cele cinci persoane au fost transportate la spital pentru evaluare medicală, a transmis ISU Timiș.

Bărbatul a acuzat probleme de respirație. Echipajele care au intervenit au aerisit camerele apartamentului și locuințele vecine. În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice.

Urmăriți Impact.ro și pe