Incendiu de vegetație în Corbeanca! Mihai Gâdea a dat vestea în direct la Antena 3: „Cerul se vede roșu. E înfiorător”

Ioana Bucur 05.08.2021, 23:38
Incendiu de vegetație în Corbeanca! Mihai Gâdea a dat vestea în direct la Antena 3: „Cerul se vede roșu. E înfiorător”

Un incendiu de vegetație a izbucnit, joi seara, în Corbeanca, județul Ilfov. Anunțul a fost făcut, în direct, la Antena 3, de prezentatorul Mihai Gâdea.

„Incendiu de vegetație în Corbeanca!”

Mihai Gâdea a anunțat, în timpul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, că un incendiu de vegetație a izbucnit în Corbeanca, joi seara. Jurnalistul a prezentat și câteva imagini cu flăcările, în cadru observându-se și casele, care nu păreau a fi la o distanță foarte mare. Din primele informații, incendiul nu a fost încă localizat de pompieri și, potrivit unor martori, flăcările ar fi cuprins o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

„Breaking news: incendiu de vegetație în Corbeanca! Foarte aproape de case! Bate vântul. Pompierii nu au ajuns încă la fața locului. Din cauza vântului, este periculos. Zona respectivă este mereu predispusă la incendii”, a spus Mihai Gâdea, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

La scurt timp după difuzarea imaginilor, primarul localității Corbeanca, Valeriu Anton, a intrat în direct, oferind câteva informații despre incident.

Incendiul este între Corbeanca și Periș. Nu este grav, e departe de case. Poliția Locală este acolo. Cred că cineva a dat foc la miriște. Pompierii sunt și ei la fața locului. Acolo e un cartier ce aparține de Balotești, sunt cam o sută de case acolo. Focul a izbucnit acum o oră, o oră și ceva, cred”, a declarat primarul din Corbeanca, la Antena 3.

„Cerul se vedea roșu de la distanță, flăcările se vedeau peste pădure, se extind foarte repede. Este șocant. Singura parte bună este că este destul de departe de case, cred că sunt cinci kilometri. În zonă este vegetație, dar vegetație uscată, după canicula din ultimele zile. Este înfiorător, mi se pare că se extinde foarte repede, am mai fost la incendii până acum”, a tranmis, de la fața locului, Nadina Câmpean, jurnalist Antena 3.

Incendiu de vegetație în Corbeanca
Incendiu de vegetație în Corbeanca

„Focul este sub control, sunt cam trei kilometri până la case, la Paradisul Verde. Cred că a pornit de la un fulger. Se îndreptă spre un lan de porumb, dar porumbul este verde, nu cred că vom avea probleme. Este între Corbeanca și Periș, dar este mai mult în Periș incendiul”, a completat primarul din Corbeanca, într-o a doua intervenție telefonică la Sinteza Zilei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...