Incendiu de proporţii în Techirghiol. Un depozit de deşeuri a luat foc. Norul de fum, vizibil de la zeci de kilometri

Badea Violeta 03.05.2022, 22:35

A fost incendiu de proporții în Techirghiol, acolo unde, după-amiază, a luat foc un depozit de deșeuri. În zonă au fost degajări uriașe de fum și zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările imense, interventia fiind îngreunată și de vântul care a intensificat arderea. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incendiu uriaș în Techirghiol. Un depozit de deșeuri a ars ca o torță

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază în Techirghiol, județul Constanța. Un depozit de deșeuri, de lângă centrul logistic Dedeman din localitate, a luat foc, iar norul de fum s-a putut observa chiar și de la 20 de kilometri depărtare.

Potrivit informațiilor transmise de către reprezentanţii ISU Constanţa, focul a izbucnit în curtea unei societăți private și s-a extins pe o suprafață de 300 de metri pătrați. Autoritățile au anunțat, de asemenea, că au ars mai multe materiale combustibile.

Circa 20 de pompieri au sosit de urgență la fața locului și s-au luptat cu flăcările uriașe. În plus, au fost prezente și patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă şi o ambulanţă SMURD.

Focul a fost stinse într-un final, iar vestea bună este că în urma acestui eveniment nefericit nicio persoană nu a fost rănită. Totuși, localnicii au tras o sperietură zdravănă.

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Chiar nu am văzut niciodată. E o fumăraie de nu se poate vedea nimic”, a declarat un localnic pentru stirileprotv.ro.

Incendiu urias in Techirghiol

Care este cauza incendiului

La scurt timp după stingerea flăcărilor, specialiștii de la Arme și Explozibili din cadrul IPJ Constanța au ajuns la fața locului. Aceștia vor încerca să stabilească cauza incendiului. De asemenea, proprietarii centrului de colectare a deșeurilor reciclabile urmează să fie audiați.

„Nu știe nimeni! Nu cred că se știe de la ce a pornit”.

„Este foarte mare riscul, mai ales că este și un punct de benzinărie, mai este un punct de gaz”.

„Chiar am făcut armata la pompieri, dar așa ceva nu… Văd ca pompierii nu mai au apă”, au declarat câțiva localnici pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Deși panica locuitorilor din Techirghiol a fost destul de mare, autorităţile locale au decis că nu se impune transmiterea unui mesaj Ro-Alert.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...