Încă un mort în clanul Pian. A fost găsit decedat în casă. Ce s-a întâmplat

Rădulescu Valentin 10.08.2020, 10:44

Deși moartea lui Emi Pian a avut un mare impact asupra familiei, la câteva ore un alt membru din clanul Duduianu a decedat. Ce s-a întâmplat în ziua în care Emi Pian a fost înjunghiat?

Un nou deces în clanul Pian

Moartea lui Emi Pian a îndurerat familia acestuia, iar la câteva ore de la deces, a avut loc un alt eveniment tragic. Vărul lui Emi Pian, cunoscut și sub numele de Făgăraș Gladiatorul, a fost găsit mort la câteva ore după decesul lui Emi Pian. Acesta locuia în Ilfov și provenea dintr-o familia unde femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. De asemenea, Făgăraș era cunoscut și foarte respectat în comunitate, iar pe lângă asta, se afla în relații foarte bune cu Emi Pian și familia Duduianu, se arată potrivit wowbiz.ro.

Familia lui Făgăraș a organizat o înmormântare așa cum se cuvine, cu sute de persoane, băutură și manele. Totodată, apropiații acestuia au vrut să îl cheme pe Florin Salam, dar fiindcă era deja ocupat, au decis să îl invite pe Sorinel Copilu de Aur. Acesta a întreținut atmosfera toată noaptea, iar mulți dintre cei prezenți au făcut naveta între cele două evenimente, cel organizat pentru Emi Pian și a lui Făgăraș, situate în părți opuse ale Bucureștiului.

Încă un mort în clanul Pian. A fost găsit decedat în casă. Ce s-a întâmplat
Încă un mort în clanul Pian. A fost găsit decedat în casă. Ce s-a întâmplat

Dedicații cu sute de euro

În timpul evenimentelor, au curs sute de euro către lăutari, cu dedicații pentru ”regii Făgăraș și Emi” sau ”frații Emi și Făgăraș”. De asemenea, regulile de distanțare socială nu s-au respectat, cu toate că organizatorii au încercat acest lucru. Prea mulți oameni au decis să vină și să își ia adio de la Făgăraș și Emi Pian.

Șeful Clanului Duduianu și vărul său, Făgăraș, și-au pierdut viața mult prea devreme, iar de astfel, sute de mesaje care au deplâns dispariția acestora au apărut în mediul virtual. Amintim că liderul grupării Duduienilor a fost ucis luni seară, într-un conflict cu unul dintre rivalii săi din clanul Rinu. Scandalul ar fi pornit în timpul unui joc de barbut, iar criminalul a decis să rezolve problema cu cuțitul.

Urmăriți Impact.ro și pe