Încă o plecare notabilă de la Dinamo. Cine e jucătorul care a șocat pe Twitter cu decizia sa

Horia Stoian, Cristi Ionică 26.05.2021, 11:46
Încă o plecare notabilă de la Dinamo. Cine e jucătorul care a șocat pe Twitter cu decizia sa

Un mesaj postat pe rețeaua de socializare Twitter făcut de Raul Albentosa șocat fanii fotbalului românesc.

Concret, dinamovistul Raul Albentosa și-a anunțat plecarea din formația „câinilor” printr-un mesaj postat pe rețeaua anterior amintită.

Decizia sa este cu atât mai surprinzătoare întrucât aceasta vine la doar două luni după ce sportivul a semnat cu formația din „Ștefan cel Mare”.

În vârstă de 32 de ani, Raul Albentosa a fost transferat în cursul lunii aprilie la gruparea roș-albă, atunci când acesta se găsea în postura de jucător liber de contract.

În ciuda faptului că Raul a făcut parte din echipa câinilor pentru o scurtă perioadă de timp, fundașul spaniol a reușit în mod admirabil să lase în urma sa o imresie bună.

Raul Albentosa părăsește Clubul Dinamo

Pe contul personal de Twitter, fotbalistul a postat un mesaj prin care aduce la cunoștința oamenilor faptul că și-a luat rămas bun de la Dinamo, declarându-se fericit pentru că a avut oportunitatea de a participa la salvarea clubului de la retrogradare.

„După câteva luni foarte intense și, în același timp, foarte fericite, trebuie să-mi iau rămas bun de la Dinamo București. Cu obiectivul realizat și lăsând clubul în prima divizie. Aici, m-am întors să mă bucur de fotbal”, se arată într-un mesaj postat de Albentosa, pe Twitter.

De ce a plecat spaniolul

Așa cum se întâmplă de multe ori, doleanțele financiare ale lui Raul s-au dovenit a fi cu mult peste posibilitățile financiare oferite de către Dinamo, motiv pentru care fotbalistul a decis să părăsească echipa.

Raul Albentosa

Potrivit ProSport, pentru a rămâne în „Ștefan cel Mare”, Albentosa dorea un salariu în cuantum de 15.000 de euro lunar

Dezastrul de la Dinamo, anunțat de Deian Sorescu

Un semnal de alarmă a fost tras de către Deian Sorescu imediat după ce clubul a reușit să se salveze de la retrogradare. La momentul respectiv, acesta anunța dezastrul „câinilor”, în eventualitatea cazului în care oficialii nu vor păstra sportivii care au evoluat în sezonul 2020-2021.

„În cazul în care vor pleca, va fi o dezbinare totală! Am reușit să fim un grup unit, să ne cunoaștem foarte bine între noi și să ne punem în valoare. Ar fi păcat ca un număr atât de mare de jucători să părăsească clubul. Ar fi ceva dureros! Am vorbit cu colegi și din câte am discutat nu vor să plece cam niciunul. Vorbesc în general, nu vreau să spun de fiecare în parte.

Am discutat între noi și știm că unii își termină contractul, vor să rămână, dar nu cred că s-au înțeles, chiar nu știu.

Cred că trebuie mai multă apreciere pentru cei care am rămas la Dinamo, pentru că repet, a fost un moment foarte greu.

Ce s-a auzit în presă și din vorbe, este mult, mult sub ce greutăți au fost!”, a mai spus fundașul dreapta”, a mai spus Sorescu, conform Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe