Încă o fostă vedetă uriaşă de la Pro TV dă de pământ cu postul. Ce se întâmplă în televiziune, de fapt

Ioana Bucur 25.10.2021, 08:37
Încă o fostă vedetă uriaşă de la Pro TV dă de pământ cu postul. Ce se întâmplă în televiziune, de fapt

După Cove, o altă fostă vedetă uriașă de la Pro TV face declarații dure despre postul de televiziune. Care este motivul care i-a făcut pe cei doi „grei” să plece la concurență.

Nemulțumire pe toate liniile în Pro TV

Plecarea simpaticului Cove din echipa Pro TV a fost o surpriză neașteptată pentru fanii emsiunii „Vorbește lumea”, dar nu a fost singura. Înainte de el, cel care a dat startul plecărilor a fost nimeni altul de cât Florin Călinescu. După luni de speculații, acesta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul din spatele deciziei sale.

Nu neînțelegerile legate de bani l-au determinat pe Florin Călinescu să părăsească postul de televiziune. Totul ar fi început imediat după „dezertarea” prietenului său, Adrian Sîrbu. La scurt timp după, actorul a început să realizeze că nu se mai regăsește în noua direcție în care pornise trustul.

„Traseele s-au complicat la PRO TV pentru mine de când a plecat prietenul meu Adrian. Acum vorbești așa, în iCloud, nu te aude nimeni și nu îți răspunde nimeni. Nu am nimic cu nimeni, dar nu pot să mă uit la copiii ăia care cântă pe scenă când eu sunt cu altă direcție. La alte posturi sunt tocmite”, a spus Florin Călinescu în podcast-ul lui Micutzu.

Încă o fostă vedetă uriaşă de la Pro TV dă de pământ cu postul
Florin Călinescu, prezentatorul unui nou show la Prima TV

Actorul a dat și un exemplu, vorbind despre promovarea excesivă a unor emisiuni care nu au avut succes.

„Cel mai nasol în viață este să nu poți să iei o hotărâre, să nu poți să greșești. Păi, cât s-a greșit la PRO TV să se vadă anumite formate, căutam actori, căutam formate scrise de români… dacă și acum Pro TV se ține cu „Las Fierbinți”, cu „Românii au talent” și toate formatele lăsate de Sîrbu, restul, cam tot ce a venit după aceea, găuri în perdea”, a mai precizat Florin Călinescu, care, între timp, a semnat cu Prima TV.

„A rămas doar imaginea din Pro TV”

La scurt timp după ce a hotărât să se alăture proiectului „Flash Monden” de la Prima TV, simpaticul Gabriel Coveșeanu a explicat și el de ce a ales să își ia adio de la Pro TV.

„În definitiv și Messi a plecat de la Barcelona! O schimbare e de bun augur. Pro TV nu mai e de mult ceea ce a fost pe vremea când l-a înființat Sârbu. A rămas doar imaginea din Pro TV. Vreau să mă simt relaxat, să nu simt o povară când vin la serviciu, a declarat prezentatorul pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...