În sfârșit, s-a vândut Dinamo. E oficial. Ce spun Negoiță și investitorul spaniol Cortacero

Marian Cărăvan 13.08.2020, 20:15
În sfârșit, s-a vândut Dinamo. E oficial. Ce spun Negoiță și investitorul spaniol Cortacero

După mai multe săptămâni de negocieri, telenovela vânzării echipei Dinamo a luat sfârșit. Anunțul oficial a fost făcut în această seară.

S-a vândut Dinamo. Ce spune noul investitor, Pablo Cortacero

Dinamo a anunțat în urmă cu puțin timp noua structură a acționariatului clubului din Ștefan cel Mare.

„Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero”, au precizat alb-roșii pe contul oficial de Facebook.

Este pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului când Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.
Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.

„Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.
Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani. Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, a transmis Pablo Cortacero, prin intermediul site-ului oficial al clubului.

Ionuț Negoiță e bucuros că s-a ajuns la un acord pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni

Ionuț Negoiță a vorbit la scurt timp după cedarea pachetului majoritar pe care îl deținea la Dinamo. Acesta a precizat și care va fi relația cu fanii din programul DDB.

„Mă bucur că am ajuns la un acord. Afacerea e cedată către compania lui Cortacero, este perfectată sută la sută. Nu are ce să se mai întoarcă! După atâtea discuții și negocieri, de fapt tentative de negocieri, cu mulți ce se băgau în seamă și atât, într-un final, mă bucur că s-a realizat. Sper să fie bine. Până la urmă asta contează.

Chestiunea cu DDB va trebui discutată de către Cortacero cu fanii. Suporterii sunt acționari, acum să găsească soluții ca să fie bine. Eu cred că vor fi în consens, acum depinde de ei. Nu mă implic eu. A fost destul de greu să punem în ordine toate detaliile, fiindcă nu vinzi o mașină. Dinamo, păstrând proporțiile, este un bolid de lux. De aceea a trebuit să stabilim totul clar”, a spus Ionuț Negoiță pentru GSP.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe