EXCLUSIV

În plin scandal de divorț, Mihaela Cernea și-a deschis club în Centrul Vechi. Investiția depășește 50.000 de euro. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.06.2022, 21:32

Mihaelei Cernea pare să-i meargă cât se poate de bine pe plan profesional. În timp ce viața personală îi e marcată de procesul de divorț de pictorul Costin Craioveanu, artista și-a deschis club chiar în Centrul Vechi, astfel că aceasta este în prezent extrem de ocupată: are concerte, predă lecții de canto, compune și deține și o sală de fitness în Cotroceni, în apropierea locuinței sale. Soțul său are ordin de restricție să se apropie de ea, valabil încă o lună.

Mihaela Cernea, investiție de 50.000 de euro într-un club din Centrul Vechi

Mihaela Cernea a trecut, se pare, cu bine, peste incidentul ce a avut loc la începutul anului, atunci când soțul său ar fi agresat-o, lucru negat însă de pictorul Vlad Craioveanu. Artista a obținut însă ordin de restricție de la Judecătoria Sectorului 5, valabil pe o perioadă de șase luni, care expiră la începutul lui iulie, astfel că tatăl copiilor săi nu are voie să se apropie mai mult de 200 de metri de aceasta. Pusă astfel la adăpost, cântăreața și-a văzut liniștită de treaba, iar în prezent are un program extrem de încărcat.

Aceasta și-a petrecut ieri o parte a zilei la clubul pe care și l-a deschis recent, chiar în Centrul Vechi, după cum însăși ne-a mărturisit. Potrivit unei persoane din apropierea acesteia, investiția privind mobilierul și cele necesare se ridică la aproximativ 50.000 de euro, fără a lua în calcul chiria pentru un astfel de spațiu. În respectiva locație, va cânta cu formația sa, și fiul artistei, Leon, de doar 17 ani, care este un foarte talentat toboșar și calcă pe urmele bunicului său, Mihai Cernea, care a făcut parte din cunoscute trupe rock al vremii, precum Mondial și Sfinx. Leon a debutat în muzică, dar cu o altă trupă, încă de la vârsta de 11 ani.

Mihaela Cernea, investiție de 50.000 de euro într-un club din Centrul Vechi
Mihaela Cernea și Costin Craioveanu

Studio și sală de fitness în Cotroceni

Mihaela are o situație financiară foarte bună. De asemenea, artista mai deține și un studio de înregistrări, dar și o sală de fitness, în Cotroceni, în apropierea casei sale. Totodată, aceasta are ore de canto, iar numărul elevilor săi de la studio crește de la lună la lună. Asta nu o împiedică însă să continue să meargă și la concerte.

„Voi cânta la un festival, la Fetești, apoi am câteva evenimente private”, ne-a mai spus aceasta.

Cel mai scump tablou vândut, 8000 de euro

În ceea ce-l privește pe încă soțul vedetei, Costin Craioveanu, acesta a revenit la picturile sale cu sfinți. Paul Popescu, un apropiat al său a declarat pentru impact.ro că artistul s-a întors în atelierul de creație și vinde picturi cu sute și chiar mii de euro, iar până în prezent are peste 3.000 de lucrări vândute. Costin Craioveanu își expune lucrările și peste graniță.

Pictorul vedetelor, cum mai este el cunoscut, a avut expoziții în Marea Britanie, Olanda, dar și în Statele Unite ale Americii. Cel mai scump tablou al său este portretul fostului președinte al SUA Barack Obama. S-a vândut cu 8.000 de euro și a fost realizat în acuarelă și bucăți din diverse doze ale unei băuturi energizante foarte populare.

Urmăriți Impact.ro și pe