În Las Fierbinți, Gianina este apreciată de toți bărbații din sat. Cu cine se iubește actrița de la PRO TV în realitate

Diana Radu 24.10.2019, 15:04
În Las Fierbinți, Gianina este apreciată de toți bărbații din sat. Cu cine se iubește actrița de la PRO TV în realitate

Actrița Anca Dumitra a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului pe care-l interpretează în celebrul serial care se difuzează la Pro TV, Las Fierbinți. După cum știi în serial, Gianina, personajul interpretat de Anca, reușește să atragă atenția mai multor bărbați din sat, însă foarte puțini știu cu cine se iubește în realitate actrița.

Cu cine se iubește Anca Dumitra atunci când nu o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți

Anca Dumitra preferă să fie discretă cu viața sa din afara platourilor de filmat a serialului Las Fierbinți. Însă, de curând actrița a scos la iveală câteva detalii în direct la emisiunea ”La Măruță” atât despre iubirile Gianinei, cât și despre iubirea din viața sa reală.

„Gianina îl are și pe Robi, și pe Giani. Gianina are mai mulți. Este discretă Anca Dumitra”, a mărturisit actrița, spunându-i lui Cătălin Măruță că restul ține pentru ea.

Chiar dacă momentan nu se știe numele bărbatului cu care se iubește Anca Dumitra în viața reală, reporterii au reușit să surprindă câteva imagini cu ei doi. Iar după câte se poate vedea din imaginea de mai jos Anca pare foarte fericită alături de iubitul său.

Anca Dumitra si iubitul ei misterios
Anca Dumitra si iubitul ei misterios

Cum a ajuns Anca Dumitra să interpreteze rolul Gianinei din Las Fierbinți

Anca Dumitra s-a mutat de la Craiova la București din dorința de a devenit actriță. Și se pare că visul i s-a îndeplinit după ce a obținut rolul Gianinei din cel mai iubit serial de comedie, ”Las Fierbinți”. Iată cum își amintește actrița în vârstă de 31 de ani că a decurs castingul.

„În facultate am fost nu neapărat genul ăla tocilar, dar mi s-a părut că până nu termin cei trei ani de studiu și ceilalți de masterat nu am ce să ofer. N-am vrut să mă prezint la niciun casting și, în anul I de masterat, știu că am fost chemată și m-am dus. Și uite-mă aici, șapte ani de zile mai târziu, la tine în platou”, a spus Anca Dumitra.

Însă, puțini știu faptul că actrița din Las Fierbinți a mai jucat și încă joacă și alte roluri dramatice, precum cel din spectacolul Vrăjitoarele din Salem (teatru) și cel din filmul Doing Money, produs de BBC Two.

„În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Am făcut numai chestiile dramatice din școală, le-am cam bifat pe toate. Și apoi a venit treaba asta cu serialul și m-a luat și pe mine prin surprindere, că nu știam că am și latura asta comică”, a spus Anca Dumitra.

Urmăriți Impact.ro și pe