VIDEO EXCLUSIV

În ce relație au rămas Andreea Popescu și Delia. Fosta dansatoare va deveni mamă pentru a treia oară: „Ne vedem mai rar” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 22.03.2023, 14:54

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, nu duce dorul vremurilor în care era în lumina reflectoarelor. Bruneta și-a întemeiat o familie cu Rareș Cojoc, campion la dans, iar peste aproximativ două săptămâni, cei doi își vor cunoaște cel de-al treilea copil, un băiețel. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro la avanpremiera filmului „Haita în acțiune”, Andreea Popescu ne-a vorbit despre pregătirile pentru venirea bebelușului, mărturisindu-ne că dintotdeauna și-a dorit o familie mare. Fosta dansatoare ne-a spus că păstrează legătura cu Delia, dar că se văd mai rar.

Andreea Popescu s-a văzut dintotdeauna mamă de minim 3 copii, așa că visul ei va deveni realitate în mai puțin de două săptămâni.

Andreea, cum te-a lăsat soțul să vii singură la film, având în vedere că ești pe ultima sută de metri cu sarcina?

El, dragul de el, mă știe foarte curajoasă și puternică. De multe ori uită să mă mai protejeze. De acum încolo să mă plâng de aia, de aia, pentru că eu pot să le fac pe toate, pot să le car, pot să le duc, pot să bat cuie, pot să fac și aia și aia. Când am născut-o pe Anastasia, de la birou m-am dus direct să nasc, deci e obișnuit cu mine.

Andreea Popescu: „Din păcate, nu am obișnuit niciun copil să doarmă în camera lui”

Teoretic, când este termenul?

Termenul este în două săptămâni, cam așa. Sunt pregătită emoțional cât pot eu să fiu de pregătită. M-au luat așa un pic gândurile și stările, cum o să fac cu somnul, pentru că dorm cu ambii copii. Niciunul nu doarme în camera lui, din păcate nu am obișnuit niciun copil să doarmă în camera lui, în pătuțul lui, singur. O să vedem! Să vedem cum o să facem. Rareș zice: Lasă, nu e nicio problemă, dormim toți 5 în pat! Vom vedea ce o să fie!

I-ai pregătit pe copii pentru venirea frățiorului?

Da, Ioachim este super nerăbdător să îl primească în viața lui, a zis că o să-l iubească foarte mult. Anastasia încă nu înțelege, știe doar că mami are un bebe aici, dar cred că va fi foarte drăgăstoasă și foarte curioasă. Eu zic că va fi bine. Deja Ioachim a mai trecut prin experiența aceasta, deci pentru el va fi ușor.

Bagajul pentru maternitate e făcut? Stai cu el la ușă în cazul în care bebeleșul te ia prin surprindere?

Din păcate nu am niciun bagaj de maternitate. Și astăzi vorbeam cu soțul, am fost să bem o cafea, dimineață am mâncat amândoi, și am zis să punem pe foaie exact ce avem de făcut. În primul rând trebuie să montăm mobila copilașului, pătuțul de pus lângă patul nostru, masa de înfășat, căruciorul. Am discutat și că trebuie să cumpărăm hăinuțe și să-mi fac geanta de maternitate. Eu ieri când am avut alarmă falsă, eram câine sur la vânătoare.

Cum au ales numele bebelușului

Numele bebelușului este pregătit? Ați căzut de acord?

Da, am tras la sorți, acum câteva luni. Dintre patru nume, amândoi am ales același nume, am amestecat bine, a fost chiar pe bune, Alexie o să-l cheme. Inițial îi pusesem numele Alexis și am zis că Alexis sunt foarte multe fete în America. Hai să lăsăm numele grecesc Alexie, numele real, autentic, și Alexie a rămas.

Vă opriți la trei copii sau e loc și pentru al patrulea copil?

Ce o vrea Dumnezeu, sincer îți zic, dacă vrea să ni-l dea și pe al patrulea. I-am zis lui Rareș: măi, nu cred! Ei, nu! Uite așa o să vină repede și al patrulea! Dacă vrea să vină, vine, nu impunem nimic.

 Cum te-a schimbat maternitatea? Ce calități ți-ai descoperit?

De când eram tânără, mi-am dorit mulți copii. Era visul meu să am minim trei copii. Aveam această calitate, pentru că eu cu cățelușii mei tot timpul eram foarte mămoasă și am fost mămoasă de fel dintotdeauna. Eram cu soțul: hai să nu îți fie frig la gât, hai să îți pun căciula să nu răcești! Așa am fost dintotdeauna: mămoasă, iubitoare și mi-am dorit copii dintotdeauna. Și uite că Dumnezeu m-a ajutat și mi-a îndeplinit visul de a avea minim trei copii.

Andreea Popescu: „Nu se compară cu ceea ce trăiesc acum”

Dar de viața ta de dinainte, când erai pe scenă cu Delia, îți este dor?

Mă uitam, ieri, îi arătam Anastasiei cum dansa mama ei și mi se părea horror, că dansam horror, mi se părea urât. Nu neapărat că mi-e dor, așa, câteodată, pot să zic că mă mai gândesc și au fost momente foarte frumoase cu Delia, am avut niște experiențe frumoase când mergeam în concerte prin țară și prin Europa și ne bucuram așa de momentele acelea, eram și foarte apropiate și făceam toate lucrurile împreună. Dar nu se compară cu ceea ce trăiesc acum și nu aș da timpul înapoi pentru nimic în lume.

Dar tu și Delia ați mers împreună și în vacanțe.

Da, noi am fost tot timpul apropiate, făceam vacanțe, am avut o perioadă când nu aveam copii și plecam peste tot: soțul meu cu soțul ei, cu ea, plecam împreună, plecam cu un grup de prieteni pe la Saint-Tropez, locuri din astea.

Andreea Popescu: „Ne-am întâlnit cu soți cu tot”

De când ești mamă, mai ai timp să vă întâlniți, să beți o cafea împreună, să mai vorbiți ca fetele?

Ne-am mai întâlnit, ne-am întâlnit cu soți cu tot, ea muncește foarte mult, eu muncesc foarte mult cu brandul meu de haine, inclusiv copiii, și ne vedem mai rar, dar și când ne vedem depănăm foarte multe amintiri, suntem în contact pe WhatsApp, vorbim.

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe