În ce proiect de televiziune revine Andreea Marin. Este total diferit față de ce a mai făcut: „Este o joacă frumoasă!”

bogdan 10.10.2019, 12:16
În ce proiect de televiziune revine Andreea Marin. Este total diferit față de ce a mai făcut: „Este o joacă frumoasă!”

Andreea Marin își pregătește revenirea în televiziune! Fosta prezentatoare a emisiunii Surprize, Surprize de la TVR 1 le pregătește o surpriză de proporții fanilor ei! Proiectul va fi ceva total diferit față de ce a făcut ea până acum.

În ce proiect de televiziune revine Andreea Marin

Andreea Marin a filmat deja pentru un nou proiect, care va debuta în scurt timp la Antena 1. Potrivit informațiilor furnizate de postul tv, Andreea Marin va fi invitata specială a noului show de umor, care urmează să intre în grila stației tv, Antitalent.

Andreea Marin, alături de Dan Bittman, la Antitalent. Emisiunea se va difuza la Antena 1
Andreea Marin, alături de Dan Bittman, la Antitalent

Prezentatorul show-ului de umor este Dan Bittman, solistul trupei Holograf. ”Cu Dan am făcut echipă bună dintotdeauna. A fost o surpriză plăcută să văd că el este gazda emisiunii. E un profesionist, este jovial, deschis și relaxat. Este omul cu care faci echipă având încredere că nu vei simți stresul unei producții TV de amploare”, a declarat Andreea Marin.

”Surpriza întregii emisiuni este umorul, condimentat cu muzică bună și dans, cu povestiri savuroase, genul de emisiune în care ești și actor, intri în pielea unor personaje, așadar nu e chiar o ipostază în care sa apar des.

Deși mă scoate din cotidian și este o provocare, îmi face plăcere, pentru că este o joacă frumoasă. Chiar dacă emisiunea se numește Antitalent, pentru că este o parodie de la un capăt la altul, de fapt, veți descoperi mulți oameni talentați care pun umărul la realizarea ei.”, a adăugat vedeta.

Andreea Marin va putea fi văzută, în curând, la Antena 1
Andreea Marin va putea fi văzută, în curând, la Antena 1

Când va începe Antitalent la Antena 1

Telespectatorii vor avea ocazia să o vadă pe Andreea Marin, pe 20 octombrie,  în ediția premieră a emisiunii Antitalent- show ce promite să pună accentul pe ironie- așa cum nu au mai văzut-o niciodată.

Emisiunea are la bază un format original și curajos, unic în peisajul TV românesc, și va parodia, în principal, toate stereotipiile acestui domeniu- de la vedete lansate, personaje celebre și clișee ce inundă micile ecrane.

Antitalent este prima emisiune în care nu doar talentul contează, tocmai de aceea edițiile vor face deliciul telespectatorilor, prin numere pline de umor, sketch-uri, gag-uri, parodii și momente de stand-up, anunță Antena 1.

Fiecare ediție va aduce în platou și câte un invitat celebru, ce se va alătura punctului zero al comediei, iar premiera din 20 octombrie, de la 21:00, le va oferi ocazia telespectatorilor să o vadă pe Andreea Marin într-o ipostază cu totul și cu totul diferită.

Urmăriți Impact.ro și pe