EXCLUSIV

În ce îşi investeşte Larisa Drăgulescu banii câştigaţi din site-urile pentru adulți. Are de gând să facă o avere: „Aştept cu nerăbdare” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 30.01.2022, 15:51

Larisa Drăgulescu nu îi poartă nicidecum ranchiună lui Marian Drăgulescu, fostul ei soț, care recent a anunțat că se însoară, pentru a treia oară. Mai mult, deși s-au despărțit cu ”scântei”, în urmă cu 14 ani, Larisa a menționat, în exclusivitate pentru impact.ro, că așteaptă invitația lui la nuntă. Bomba sexy ne-a dezvăluit și în ce a investit două milioane de euro, bani câștigați din colaborarea cu un site de adulți.

Reacția Larisei când a aflat că fostul ei soț, Marian Drăgulescu, se însoară a treia oară: ”Aștept să mă invite la nuntă!”

Marian Drăgulescu (41 de ani), fostul mare gimnast, cu zeci de medalii obținute la competițiile internaționale, încă mai crede în căsătorie, deși a trecut prin două divorțuri. El a anunțat, recent, că va renunța din nou la burlăcie, Simona fiind femeia alături de care, în sfârșit, și-a găsit liniștea sufletească:

„Ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine. Deocamdată, cu toată pandemia asta, nu a fost o prioritate, dar cu siguranță vom ajunge și să facem acest pas. Va fi o nuntă cu prieteni, cu familie, cu rude, o nuntă normală. Sper să țină cât mai mult, dacă o ține până la sfârșit și o să fie frumos mă bucur cât mai mult, o să trăim prezentul, ne bucurăm unul de celălalt, ne simțim bine împreună”, a declarat Marian, la Antena Stars.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit în ce își investește banii
Marian Drăgulescu, alături de viitoare soție

Chiar și prima lui nevastă, Larisa Drăgulescu, îl încurajează să facă din nou pasul cel mare:

„Mă bucur pentru Marian că și-a găsit liniștea într-o fată care pare ca îl completează perfect. Avem o relație foarte bună și aștept să mă invite la nuntă!”, ne-a declarat Larisa, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiica ei, Beatrice, s-a recuperat spectaculos după operația la cap: ”În prezent aude foarte bine”

Larisa și Marian au divorțat în urmă cu 14 ani, dar ambii sunt implicați în creșterea celor doi copii. Au avut mari emoții, la sfârșitul anului trecut, când fiica lor a fost operată la cap, intervenție chirurgicală care, în sfârșit, i-a rezolvat problemele cu auzul:

„În prezent, Beatrice aude foarte bine cu ambele urechi. Mai avem doar câteva luni de reglaje auditive pe care le facem la Timișoara și sperăm să nu ne mai confruntăm niciodată cu acea cholesteatoma care nu ne-a dat pace câțiva ani”, ne-a mai spus Larisa Drăgulescu.

Larisa Drăgulescu a dezvăluit în ce își investește banii
Marian Drăgulescu și Larisa, alături de copiii lor

Ambii ei copii au avut Covid-19: ”M-am speriat, dar acum sunt bine amândoi!”

Larisa susține că este o mamă puternică, în general. Însă, când cei doi copii ai săi s-au îmbolnăvit de Covid-19, ea a stat cu sufletul la gură:

„Beatrice și Richard și-au revenit la forma lor inițială, amândoi sunt bine. Din fericire, nu au rămas cu sechele după Covid-19. Nu sunt o mamă care să se panicheze ușor. Problemele de sănătate ale lui Beatrice m-au făcut mult mai puternică decât credeam că aș putea fi, însă toate zvonurile despre virus, care sunt fel și fel, de la unul la altul, m-au făcut să mă agit”.

În ce a investit Larisa Drăgulescu două milioane de euro, bani câștigați din colaborarea cu un site de adulți

Larisa Drăgulescu a câștigat bani frumoși din colaborarea cu un site de adulți, unde își postează fotografiile în ipostaze sexy. Ea ne-a dezvăluit în ce a investit amețitoarele sume, câștigate în 2-3 ani, de aproape 2 milioane de euro:

„Voi colabora și anul acesta cu acel site, unde îi aștept pe cei care vor să mă vadă diferit decât în aparițiile mele de zi cu zi. Pentru doar 20 dolari pe lună, merită să mă descopere așa cum nu pot alții. Sunt o femeie căreia îi place să arate bine. Investesc în imaginea mea, însă am și profit de pe urma faptului că am grijă de mine.

Am strâns bani pe care i-am investit deja în mai multe proprietăți, pe care le închiriez. În afară de asta, aștept cu nerăbdare să fie gata salonul de înfrumusețare la care se muncește de câteva luni bune. Încă vreo 2-3 luni și va fi gata. S-a recondiționat absolut toată clădirea de la zero, de aceea a durat foarte mult”.

Ce spune despre sărutul pătimaș cu o femeie, în videoclipul ”Visele mele”: ”N-a fost nevoie de mai multe duble. Una și bună!”

Larisa este și protagonista unui videoclip incendiar, ”Visele mele”,  în care apare alături de bunul ei prieten, Fabio Niță, dar și de bomba sexy Jasmina:

„Fabio este prietenul meu în adevăratul sens al cuvântului. Avem o prietenie de 14 ani, cred, timp în care mi-a fost mereu alături. Sunt încântată de fiecare dată când îmi propune o nouă colaborare. La filmările ultimului clip, pentru piesa ‘Visele mele’, compusă de Gotti și regizată de John Diamond, totul a decurs perfect și ne-am și distrat. Fata care este partenera mea în clip îmi este cea mai bună prietenă, așa că nu mi-a fost deloc greu să ne sărutam. Nu a fost nevoie de mai multe duble. Una și bună!”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...