În ce film va juca Iulia Vântur la Bollywood în 2020. Va fi debutul ei după ce în 2018 i-a fost anulat un film

Daria Petrescu 23.01.2020, 11:22
În ce film va juca Iulia Vântur la Bollywood în 2020. Va fi debutul ei după ce în 2018 i-a fost anulat un film

În 2018, Iulia Vântur și-a anunțat apariția în  filmul de debut, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, care urma să fie regizat de Prem R Soni. Din păcate, secvențele au fost oprite, iar filmul nu a mai fost difuzat. Cu toate astea, iubita lui Salman Khan pregătește o apariție de senzație la Bollywood.

Iulia Vântur dă lovitura la Bollywood,  în 2020

La scurt timp după ce Iulia și-a anunțat apariția în Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala,  producatoarea  Prernaa Arora  a oprit filmările. Motivul  ar fi fost mai multe probleme „legale”. Filmul nu a fost difuzat niciodată. Cu toate acestea, a fost regizat un alt film în care românca noastră va juca, potrivit bollywoodhungama.com.

Astfel că, Iulia Vântur  s-a alăturat noului film al lui Soni, Laila Majnu, o comedie. Filmul, care a rulat deja la Londra, îi are în rolurile principale pe Shashank Vyas, Abhimanyu Tomar și Nehal Chudasama.  Acțiunea se învârte în jurul a doi bărbați care încearcă să câștige  aceeași femeie.

Iulia Vântur s-a alăturat noului film al lui Soni, Laila Majnu, o comedie
Iulia Vântur s-a alăturat noului film al lui Soni, Laila Majnu, o comedie

Cu toate acestea, în acest stadiu, producătorii doresc să țină secretă desfășurarea secvențelor. Actorii au fost rugați să nu publice fotografii din timpul filmărilor.

Iulia Vântur face parte și dintr-un serial, la Hollywood

De mai mulți ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o relație cu unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood, Salman Khan. Schimbarea a fost una inspirată dacă ținem cont că tânăra a devenit, în ultimii ani, o actriță respectată în lumea filmului.

Recent, Iulia Vântur a primit o super veste. Urmează să facă parte din distribuția unui serial de Hollywood. Potrivit Libertatea.ro, Iulia Vântur va apărea în serialul de acțiune „Jack Stall Dead”. Este  filmat și produs în Londra, iar regizorul  este Nick Mckinless.

„Jo, personajul pe care îl întruchipez este o femeie puternică, super antrenată, profesionistă de top, cu aptitudini remarcabile, de necombătut, care merge până în pânzele albe pentru a rezolva un caz. Este motivaţională!”, spune Iulia Vântur despre personajul său, potrivit Libertatea.

„M-am antrenat câte 4 ore pe zi, aveam febră musculară și dureri în tot corpul, încât ridicatul din pat dimineața devenise un mare task pentru mine. Am descoperit mușchi în corpul meu de care nu aveam habar. Mi-a plăcut foarte mult să mă pregătesc pentru acest rol, antrenamentul m-a provocat să-mi depășesc limitele. Am reușit să accesez acea putere interioară, focusul, disciplina și un munte de motivație. A fost o adevărată lecție”, a mai spus Iulia Vântur despre rolul ei.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe