În ce condiții s-ar căsători Carmen Brumă cu Mircea Badea. Vedeta a recunoscut, după 22 de ani de relație

Andra Daoud 10.03.2022, 15:46

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, dar refuză să se căsătorească, deși sunt împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi au primit de zeci de ori întrebarea despre căsătorie, sub diferite forme, și au explicat în repetate rânduri de ce au ales să nu facă acest pas. Acum, Carmen Brumă a dezvăluit care ar fi singurul lucru care ar determina-o să facă marele pas.

În ce condiții s-ar căsători Carmen Brumă cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt genul de cuplu care nu crede în căsătorie. Fiecare dintre ei a explicat, de nenumărate ori, că nu au nevoie de un act sau de o ceremonie pentru a fi o familie. Mai mult, Carmen Brumă a declarat, la un moment dat, că nu crede în monogamie și, prin urmare, nici în căsătorie.

Există, totuși, un motiv care i-ar putea face să se răzgândească pe Carmen Brumă și pe Mircea Badea și să ia în considerare căsătoria. Vedeta a recunoscut în ce condiții ar accepta să facă acest pas și are legătură cu fiul celor doi: „Dacă Vlad și-ar dori asta și ne-ar cere”, a spus Carmen Brumă, într-un interviu pentru revista Viva!.

Carmen Brumă a refuzat cererea în căsătorie a lui Mircea Badea

Vedeta a povestit, la un moment dat, că prezentatorul TV a cerut-o în căsătorie, însă ea a fost cea care a refuzat. Brumă a spus că a îmbrăcat de atâtea ori rochia de mireasă pentru diverse pictoriale, încât nu simte nevoia să o mai facă o dată în plus, pentru propria nuntă.

El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă, în urmă cu ceva timp.

În ce condiții s-ar căsători Carmen Brumă cu Mircea Badea. Vedeta a recunoscut, după 22 de ani de relație
Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor, Vlad

Care este secretul unei relații de durată

Mulți s-au întrebat cum a reușit să reziste relația lor atâția ani și să fie în continuare sudată, iar Carmen Brumă a dat de înțeles că secretul în cuplu este să îi oferi spațiu partenerului de viață. Diva a spus, la un moment dat, că nu răspunde la telefonul partenerului ei, nu îl verifică niciodată, nu îi citește mesajele și că gelozia nu își are locul în relația lor.

E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva! Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, spunea Carmen Brumă, la un post de televiziune, în urmă cu ceva timp.

Carmen Brumă și Mircea Badea s-au cunoscut în urmă cu 22 de ani, fiind colegi la emisiunea „Noaptea târziu”. Atunci s-a înfiripat o relație și au rămas împreună până în ziua de astăzi. În anul 2014, cei doi au devenit părinți, după ce vedeta l-a adus pe lume pe băiețelul lor, pe care l-au botezat Vlad.

Urmăriți Impact.ro și pe