În ce condiții locuiește acum Cristina Spătar. Artista a uitat de lux de când a divorțat (Exclusiv)

Badea Violeta, Alexandru Ioanid 28.07.2021, 15:55

Cunoscută ca regina “R&B”, Cristina Spătar pare să fi uitat de viața de lux de când a divorțat. Din vila somtuoasă în care a trăit aflată pe Lacul Crevedia, vedeta s-a mutat în chirie. Iată în ce condiții locuiește acum Cristina Spătar.

În ce condiții locuiește acum Cristina Spătar

Viața Cristinei Spătar s-a schimbat complet de când a divorțat de Alin Ionescu. Regina “R&B” a fost nevoită să părăsească în 2019 palatul de două milioane de euro în care locuia. Artista şi cei doi copii ai săi au ajuns să locuiască în chirie, într-un apartament din București.

Astfel, dintr-o vilă impresionantă, luxoasă și încăpătoare, Cristina Spătar a ajuns să trăiască într-un apartament cu două camere, în care abia are loc să se desfășoare și să-și așeze lucrurile. Artista a fost contactată de reporterii playtech.ro și a dezvăluit în exclusivitate că recent și-a schimbat locuința unde stătea în chirie cu una mai mare.

„Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasca, să pot ajunge mai repede la sală și la studiorile de televiziune”, a declarat vedeta, citată de sursa de mai sus.

Cristina Spatar
In ce conditii locuieste acum Cristina Spatar

Cristina Spătar își dorește să își achiziționeze o casă prin credit

Cristina Spătar plătește pentru chirie aproximativ 400 de euro, potrivit unei persoane apropiate acesteia. Cu toate astea, artista are planuri mari și își dorește să își achiziționeze o casă prin credit, dar este destul de dificil să strângă toți banii pentru avans. Momentan, vedeta se mulțumește cu un apartament în care locuiește alături de iubit și de cei doi copii ai săi: Albert și Aida.

„E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț.

Ne facem casă. Nu trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, declara Cristina Spătar pentru viva.ro în anul 2019.

Alin Ionescu, târât prin tribunale pentru pensia alimentară

Cristina Spătar și Alin Ionescu nu au rămas în relații bune și se judecă pentru pensia alimentară de ceva timp. În 2016, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar afaceristul uită să plătească pensia alimentară a celor doi copii pe care îi are cu artista.

„Sunt în proces cu pensia alimentară de ceva timp, nu îmi place să vorbesc despre asta. Nu mai vorbesc cu fostul soț, niciodată. Copiii stau la mine, dar merg și la el, din când în când. Am fost la munte de Revelion pentru trei zile.

Copiii au rămas la tatăl lor. Nu e normal să îi separ. Albert are 11 ani, Aida are 8 ani și jumătate. Vorbesc cu tatăl pe mobil. Nu mai avem ce vorbi. Nici cu soacra nu mai am relația aia bună, nu mai vorbim, eu m-am retras. Am o relație frumoasă și elegantă cu cumnații mei însă, fratele lui”, spunea Cristina Spătar, la Pro TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...